Новина от категория България
Архив на публикациите

Бизнесдама от София поръчала да залеят с киселина гадателката от Пловдив

Бизнесдама от София, на която съм помагала, стои зад поръчката на това зверство. Това коментира пред журналисти залятата с киселина в апартамента й в "Тракия" гадателка Антоанета. Тя заяви, че все още не се чувства добре.
Нейното желание е да изкарат поръчителя наяве. "Двамата подсъдими са просто изпълнители. Има бизнесдама от София, която ме е поръчала. Тя плаща и за адвокати на задържаните. Това са много скъпи адвокати", каза Антония, която присъства в съдебната зала.
На въпрос каква е причината да бъде поръчана, тя отговори, че в основата е фалшива информация. "Дали са й невярна информация, че съм имала работа с ходжа. Аз дори не го познавам въпросния ходжа.
Решила, че това е варианта да ме накаже, като ме залеят с киселина. Аз нямам никаква вина. Не знам как е стигнала подобна информация до нея. Трябва да има дело срещу нея и да я накажат", каза още гадателката от "Тракия".
"Тя спечели дело в София след като бях до нея. Ако това е благодарност, аз съм травмай", посочи Антоанета. Придружителят на гадателката, който живее с нея на семейни начала посочи, че поръчителкта е известна като една от любовниците на покойния Алексей Петров, но не пожела да я назове по име. Той разказа й че е правен опит да се проникне в апартамента на Антоанета с цел да се заличат доказателства, свързващи нея с бизнесдамата, като снимка например.
В рамките на 7 дни се очаква съдът да одобри споразумение за условна присъда на Веселин Вълчанов, който е единия задържан по случая. Другият - Йордан Цветанов остава в ареста. Делото бе отложено за началото на февруари. блиц

Публикувана на
04 Декември 2023 година