Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Да внимаваме с мъжете с тези 5 имена

„Добре е всеки да внимават с мъжете с тези пет имена“, предупреждават езотериците. Ето кои са:
Евгений
Името Евгений от гръцки означава „благороден“, „благороден“, „с добри гени“. Това е много самоуверен човек, който се отличава със силно чувство за справедливост и дълг.
Той винаги отвръща с добро за добро и зло за зло. Като приятел Евгений е надежден другар и силен поддръжник, но като враг е много страшен съперник.
Антон/Антоан
Това име обрича човек на постоянна борба - както с другите, така и със себе си. От една страна, свободата, финансовата стабилност и спокойният живот са много важни за Антон.
Но понякога иска да се откаже от всичко и да се потопи в приключенията или да се влюби до уши. Трудно се печели доверието на Антон, но той е много отдаден на близките си.
Иван
Този човек има много силни лидерски качества и е уважаван от всички. Себереализацията е изключително важна за него.
Иван е невероятно умен и талантлив и бързо създава нови запознанства. Естествената упорита работа и вниманието към детайлите му помагат да постигне успех.
Владислав
„Притежаващ слава“ е значението на това име и то е много подходящо за неговия собственик. Владислав е много суетен и има нужда от одобрението на близките си.
В същото време той никога няма да прибегне до подлост, за да постигне целите си. Владислав постига успех във всяко от начинанията си, а също така е прекрасен съпруг и баща. Той е в много добро здраве.
Александър
Александър е много емоционален, чувствен и избухлив мъж. Той е способен както на нежна любов, така и на сляпа ярост.
Това име дарява собственика си с необичайна съдба, пълна с опасни ситуации и приключения. Александър ще може да разреши всички трудности в своя полза, ако наблизо има добри хора. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
05 Декември 2023 година