Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Камерън Диас няма да се връща на екрана

Съвсем скоро малката Радикс ще навърши 4 години. Камерън Диас, която стана майка на 47, обаче няма намерение да се връща към снимките - тя намери щастието си в майчинството.
Според собствените ѝ признания никога не я е привличало да има деца. По-точно се страхувала, че няма да си намери подходящ партньор. Сега тя и 7 години по-младият ѝ съпруг Бенджи Мадън се радват на малката принцеса, за която не е известно как точно се е появила на бял свят - осиновена или родена от сурогатна майка. Двамата не желаят да коментират нищо около детето, за да защитят личния му живот.
Кариерата на Камерън Диас в Холивуд започва почти случайно. През 1994 г., вече като доста известен модел, тя получава роля в комедията “Маската”, единствено благодарение на красивия си външен вид. Режисьорът Чък Ръсел все още не знае нищо за драматичния талант на звездата и я кани в проекта, само защото изглежда като Анна Никол Смит. Именно нея той първоначално вижда в тази роля и дори я кани на кастинга, но красавицата не се представя добре, така че той трябва да се откаже от идеята.
Венчава се за музиканта Бенджи Мадън, китарист и беквокалист на групата Good Charlotte, а в края на 2019 г. се ражда дъщеря им Радикс. Камерън Диас обявява, че спира актьорската си кариера, за да се посвети изцяло на семейството си и оттогава никога не се е връщала на екран. Междувременно вече е ясно, че момиченцето расте истинска красавица.
51-годишната актриса казва, че майчинството е най-добрата част от живота ѝ. “Обичам да съм майка! Това е най-добрият период. Толкова съм благодарна и щастлива, това е най-доброто нещо, което можеше да се случи и съм толкова щастлива, че преминавам през това с Бенджи. Прекарваме си страхотно”, казва Диас.труд

Публикувана на
05 Декември 2023 година