Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Никулден

Видяна: 5840 пъти

ОВЕН
Стойте далече от местата, където се събира агресивно настроена тълпа. Не позволявайте на чуждите мисли и намерения да станат част от личната ви политика. Днес е лесно да приемеш чуждите стремежи и амбиции и да се окажеш под грешните знамена. Някой заминава за чужбина, но остава сърцето си тук. Ден на провокации и съблазни. Неблагоприятно за оперативни намеси.
ТЕЛЕЦ
Агресивен ден. Не правете компромиси, защото другите няма да ви пощадят. Ден на крокодила, който хване кокала няма да го пусне. Предстоят реформи, които ще бъдат проведени от позиция на силата и ще донесат ползи на тези, които са на върха на хранителната верига. Ще се действа подмолно и зад гърба. Неблагоприятно за оперативни намеси, особено в коремната област.
БЛИЗНАЦИ
Денят носи труден избор за родените в третата декада. Не унивайте, ако загубите ще започнете друга игра в чувствата и бизнеса, която ще се окаже много по перспективна и печеливша. Както и да постъпите ще има недоволни и такива, които няма да оценят жестовете ви, ще предявяват претенции и ще ви притискат с искания. Някой ще вземе окончателно решение за заминаване в чужбина.
РАК
Ден на крокодила. Отварят се ненаситните ни апетити, лесно се стига до скандали, въртят се интриги, навлиза се агресивно в чужда територия и обещанията не се спазват. Дистанцирайте се от подобни контакти, не влизайте в съглашателства, за да не бъдете използвани и употребени за чужда кауза. Завършете обещаните задачи, приключете с проектите, които влачите от доста време.
ЛЪВ
Днес апетитът трудно се контролира, желанията взимат връх над разума, търси се начин да прецакаш другия и да го елиминираш от играта. Не си режете ноктите, не се подстригвайте и не планирайте оперативни намеси. Ще се наложи да използвате всичките си оръжия, за да останете актуални, да спечелите важни битки, сделки и поръчки. Днес не се играе честно и по правилата.
ДЕВА
Днес имат предимство родените в третата декада, особено по отношение на имотните дела. Не правете компромис, независимо натиска, който ви оказват близки и роднини. Може да се сдобиете със собственост, да намерите нещо търсено отдавна и да елиминирате конкурент. Днес не се играе частно. Бъдете внимателни, проверявайте фактите. Може да спечелите, когато двама се карат.
ВЕЗНИ
Днес е трудно да надвиеш зависимостите, да овладееш чувствата и емоциите. В такъв момент конфликтите водят до раздели, а претенциите ни карат партньорите да се отдръпнат и дистанцират. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Изкушенията отново ни връщат към старите пороци и към връзките, които не са ни донесли нищо добро. Отложете срещите си за утре.
СКОРПИОН
Днес за грешка няма да има прошка, апетитите са изострени до краен предел. Очертава се ясна граница между хищниците и потенциалните жертви. Прокараните закони и извършените действия ще навреждат и поставят в трудна позиция електората. И вие няма да пропуснете да вземете своето от длъжниците, Ще имате проблеми, ако проявите безкомпромисност. Засегнатите ще се обединят.
СТРЕЛЕЦ
Родените в третата декада попадат в агресивни положения и сами се държат безкомпромисно. Може би това е подхода, може би така трябва да се постъпва, когато нямаш друг избор и си поставен в неравностойно положение. Не очаквайте разбиране и компромиси. Друг се опитва да наложи идеите и правилата си, дори и да вижда, че не работят. Ден на невъзвращенците, не се отказвайте от битката.
КОЗИРОГ
Днес родените в третата декада ще трябва да се борят с нокти и зъби за важните професионални и лични позиции. Конкурентите ще ви приложат непозволени хватки, но и вие не си поплювате и не оставате длъжни. Ден на крокодила, опасно е да си тревопасно. Разбирате за предателства и бързате да отговорите на удара. Това е и ден на изгнанието и преследването. Водете битката до край.
ВОДОЛЕЙ
Днес всеки и заложил своя капан и чака някой да падне в обсега на личните му амбиции, страсти и интереси. Не е ден за преговори. Ще ви притискат и потискат тези, от които сте си позволили да зависите. Не работете с посредници, а си вършете работата сами. Не влизайте в коалиции, особено ако другите са в съвместни преговори и изграден вече съюз. Така ставате потенциалната жертва.
РИБИ
Родените в третата декада ще се окажат риба-цаца в морето от акули. Намеренията и идеите ви трудно ще се осъществяват, особено ако на пътя ви е застанал някой с възможности или такъв, който се е почувствал застрашен от вас. Стойте далече от колективните инициативи, особено ако застрашават работата и престижа ви. Някой опитва да ви съблазни и привлече към своите проекти и цели.

Публикувана на
06 Декември 2023 година