Новина от категория България
Архив на публикациите

Тв язък, Николета няма да ражда в ефир

Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните планове на моделката и възлюбения й - футболистът Николай Михайлов. Двамата дадоха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, в което да разказват за ежедневието си, какво обичат да правят, как се забавляват, как протича бременността й и... дори нейното раждане.
От самата телевизия също потвърдиха, че се обсъжда подобен казус. Той обаче засега е стопиран, тъй като се спира заради събитията около свекъра й Боби Михайлов.
"Цяла България застана срещу този човек, няма смисъл да чистим имиджа на семейството му, като пускаме това шоу", обясняват източници от Би Ти Ви.
Депозираната му оставка, която тепърва трябва да се гласува на следващ конгрес, и постоянните скандали около нея доведоха до отказ телевизионните шефове да потвърдят исканията на Ники и Николета.
Въпреки това синът на шефа на БФС и най-успешната ни инфлуенсърка не се отказват от идеята си да се показват в ефир като успешното американско семейство на Ким Кардашиян.
Идеята им бе шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него Ни Ло да прибере твърде висок хонорар от 250 000 лева. /хотарена

Публикувана на
06 Декември 2023 година