Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Лепа Брена празнува 32г. от сватбата на века

Любимката на фолк феновете от Балканския полуостров Лепа Брена (63) отпразнува 32 години от брака си със съпруга си Слободан Бобо Живойинович (60), информират сръбските медии. Тя сподели две стари техни снимки, като едната е от сватбата. "Честита годишнина, 07.12.1991", написа тя и добави емотикони на звезди, детелини и сърца заедно с датата.
Любовната история на тази двойка започва през 1986 г. „Когато срещнах Боба, харесах неговата спонтанност и честност и знаех, че и той като мен няма много време за губене, защото по това време кариерите ни бяха в разгара си. Казах си – сега или никога! Спомням си, че се срещнахме след премиерата на първата част на филма "Да се обичаме" в Дома на съюзите. Запозна ни Рака Джокич. Спомням си, че давах интервю и че Рака ме затвори с един с журналист, така че можехме да говорим нормално“.
За онова време си спомня и Боба: „Трябваше да се срещна с Брена по-рано, защото искахме да я наемем да пее на тенис турнир, но Рака Джокич, нейният мениджър, по-късно наш кум, каза, че тя има много задължения ангажименти.Когато най-накрая се срещнахме, Брена дойде при мен и каза: „Къде беше през всичките тези години?". Това беше съдбовна среща и първите няколко месеца бяха много трудни. Използвахме всеки свободен момент, за да бъдем заедно. Летях от Ибиса за Цюрих, идвах да я видя", каза бившият тенисист.
Заради сватбата им дори централната емисия новини по югославската телевизия - "Дневник" бил прекъснат, за да може двойката да се включи на живо в програмата.
Техният специален ден беше наречен " сватбата на века ".
Медиите съобщиха, че за организирането на сватбата са похарчени 50 000 германски марки. На церемонията е присъствал каймакът на обществото в бивша Югославия. На гостите били сервирани 650 различни вида храни, а на шиш били изпечени 22 прасета.
Тяхната хармония и щастие е нарушено от отвличането на сина им Стефан, който бе отвлечен на 23 ноември 2000 г. пред дома им. Осемгодишното дете е върнато у дома след пет дни живо и здраво.тележраф

Публикувана на
08 Декември 2023 година