Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5620 пъти

Овен
За днес не се препоръчват нови инициативи и старт на нови начинания в бизнеса и в личната ви политика. Сега е момента да стигнете до края в една връзка, да се разберете за отношенията ви в бъдеще и да сложите край на всичко, което усещате че вече не носи перспектива. Не позволявайте на никой и нищо да ви отклонява от личната ви цел. Вечерта внимавайте с алкохола и стимулантите.
Телец
Днес е важно да удържиш на думата и на обещанията си, особено на тези, които си дал пред себе си. Не започвайте нищо ново преди да изпълните зададената програма и да приключите със задълженията, които сте поели или са ви възложили. Ако си позволите отклонение ще влезете в конфликти и може да объркате не само своя, но и чуждия живот. Бъдете верни в любовта.
Близнаци
Този ден ще ви донесе любов, ще стимулира сексуалния ви живот и ще ви представи в много по-добра светлина пред партньорите ви. Страстите се развихрят, вечерта Луната вече е в прегръдките на Венера. Уредете си среща, направете предложение и чакайте такова. Днес ще постигнете поне една важна за вас цел. Не се занимавайте с нищо друго, докато не постигнете желаното в избраната посока.
Рак
Днес вървите към финала, уреждате имотни сделки и делби, водите преговори за крайно подписване на договори и поставяте условията си пред любовта. Нищо ново да не се започва преди да се изчистят старите сметки и да се задвижи уговорената до момента процедура. Всяка промяна в тези дни ще се отрази негативно на отношенията и бизнеса ви. Приключеното ще донесе награда.
Лъв
Ден на крайните решения и цели. Постарайте се да стигнете до финала на делова задача или до точката, в която трябва да решите дали ще си останете само приятели или ще тръгнете заедно в любовта. Сега е момента всичко да се сложи в ред и вече да няма колебания. Финализирайте делова или лична връзка с подпис и печат. Приключете проект, който ще ви донесе награда и признание.
Дева
Днес постигате важна цел, представяте готов проект и получавате награди. Издължете се, особено на спонсорите си и на тези, които са ви подали ръка. Ден за приключване и в любовта. Вървите към обяснание, което може да разсее съмненията или да ви насочи към нова връзка. Вечерта е натоварена с емоция, Луната е в съвпад с Венера. Някой планира среща с нова любов.
Везни
За родените в третата декада денят носи достоен финал и възможност да се приключи успешно с възложени дейности и задачи. Не се отклонявайте от целта докато не я постигнете. След това вече може да помагате на другите или да работите по чуждите проекти и задачи. Вечерта е любовна и утрешният ден ще ви събуди с емоция. Луна и Венера се целуват в нощното небе.
Скорпион
Днес лесно се стига до финала, приключват се успешно преговори и се получават отдавна чаканите резултати от работата и изследванията. Не бързайте с инициативите, ще се наложат някои корекции и планираните начинания ще се отложат. Напаснете се на нуждите на тези, с които ви свързва живота. Изчистете отношенията си от всичко премълчано и недоизказано. Ще ви олекне.
Стрелец
Днес е противопоказно да се бърза, може да сбъркате в действия и преценки. Намерете си тихо и спокойно място, обмислете задачите и проблемите и до вечерта вземете окончателно решение. Лесно се попада под чуждо влияние. Не споделяйте, намерете сами пътя, който да ви изведе до желаната цел. Така ще се похвалите с изстрадана победа, ще си отдъхнете, ще ви олекне.
Козирог
Днес е важно да се разберете и в посока на взаимните чувства. Родените в третата декада са на прага на тежък избор. Всеки компромис ще удължава агонията на неравностойните връзки. Дайте си сметка с какво и с кого трябва да приключите. Днес е важно да стигнеш до финала, дори и последен. Утрешният ден ще донесе ново начало, но днес ще изпиете горчивата чаша.
Водолей
Ден на вашия личен тотем костенурката. Бавно и полека постигате важна за бъдещето ви цел. По пътя си ще срещате стари и нови изкусители. От днес Венера ще ви гледа в омайващ аспект от знака на Везните. За всеки ще се намери изкушаващия вариант. Важното е да не му се подадете, да следвате плана за деня и да постигнете целта до вечерта. След това сте свободни за палави игри.
Риби
До вечерта ще свършите добра работа и може да подпишете изгодни договори. С напредването на деня някакво натрапчиво чувство и усещане може да ви отклони от целта, от семейството и дадените обещания. Луната се приближава към Венера и през уикенда ще попаднете в плен на изкушенията. И тази вечер за вас ще действа пръстът на съдбата. Вървите към изневери, а някой вече го е направил.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Декември 2023 година