Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Селена Гомес с ново гадже

Гомес, която рядко говори за личния си живот, особено в Instagram, коментира няколко публикации, свързани с нея и Бланко, което накара феновете да се зачудят дали тя наистина има нов мъж в живота си или просто се опитва да засенчи поредните слухове за своя личен романтичен живот.
Първоначално тя коментира публикация, в която се твърди, че с Бланко имат връзка. Докато феновете се опитваха да я защитят срещу изданието и да пишат, че личният живот на Гомес си е неин, то тя шокира всички, като се включи в коментарите, пишейки „Факти“. Това създаде вълна от още коментари, като голяма част от потребителите се зачудиха дали профилът на Селена е хакнат и това да е дело на интернет трол. Един фен дори влезе в спор със звездата, твърдейки че Бени Бланко е възможно най-лошият избор за нея. Той пише, че изпълнителят в миналото е обиждал Гомес и дори я е псувал в социалните мрежи, което би трябвало да я навежда на мисълта, че няма да се отнася добре с нея. Селена обаче не остана безмълвна и контрира с няколко категорични коментара.
„Защо тогава той е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало? Край“ и „Той все още е по-добър от всеки друг, с когото някога съм била. Факти“, бяха коментарите на актрисата.

Публикувана на
08 Декември 2023 година