Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Чарли Шийн вече трезвеник

След години на борба със зависимостта към наркотици и алкохол, Чарли Шийн се чувства доста по-добре.

„Следващият месец ще станат шест години откакто съм трезвен“, каза той пред списание PEOPLE. „Сега имам много последователен начин на живот. Всичко се върти около това, че съм самотен баща и отглеждам моите 14-годишни близнаци Макс и Боб.“ (Тяхната майка, бившата му съпруга Брук Мюлер, се бори със собствените си зависимости).„Сега се събуждам рано, около 4:30 или 5 сутринта, пускам новините, тренирам, отговарям на имейли“, сподели той за това как прекарва сутрините си.
„След това вдигам децата и им помагам със сутрешната им рутина – ако можете да я наречете рутина“, казва той, смеейки се.Тази му рутина няма нищо общо с миналото на актора, когато се будеше с бутилка в ръка.
„Обичах да пия сутрин“, разкри той за миналото си. „Обичах малко скоч в кафето“, добави той.
Но точно една от онези пиянски сутрини през 2017 г. го накара да преоцени живота си и да направи някои големи промени.
„Една сутрин бях забравил, че дъщеря ми има уговорена среща, до която бях обещал да я закарам, и вече бях подпийнал“, посочи той, визирайки дъщерите си, които има заедно с бившата си съпруга Дениз Ричардс - Сами и Лола.„Така че трябваше да се обадя на моя приятел Тони, за да ни закара. Закарахме я навреме, но това ми разби сърцето, защото тя беше на задната седалка и можех просто да кажа, че си мислеше: „Защо татко не шофира?“ Така че се прибрах вкъщи и премислях ситуацията до края на деня. И на следващата сутрин просто спрях“, заяви Шийн.
Актьорът сподели, че в началото си казал, че ще пробва един месец, за да види дали ще има промяна не само в него, но и в околните. Още на първия месец нещата се подобрили във всички посоки и той решил да даде шанс и на следващия месец. По думите му тогава набрал инерция и му станало ясно, че няма нужда да спира или по-точно да започва да пие и да взима наркотици отново.Понастоящем той има епизодична роля в новата тъмна драма на Чък Лори, „Bookie“, но очаква с нетърпение отново да прави хората щастливи чрез играта си.
Шийн подчерта, че сега е по-щастлив от всякога. „Гордея се с изборите, които направих, и промените, които осъществих“, заяви актьорът. /телеграф

Публикувана на
08 Декември 2023 година