Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Бивша полицайка прави фурор в Инстаграм

Бианка Жак е 61-годишна жена, която в миналото е работила като полицай, после е била собственик на ресторант, а към днешна дата се изявява в платформата OnlyFans, където изкарва по хиляди долари на месец.
Отделно от това, в Instagram може да се похвали с над 120 000 последователи. В интервю за Jam Pressподеля, че е изкарала в полицията 17 години, когато решила, че ѝ трябва промяна. „Напуснах полицейската служба, защото усетих, че няма какво повече да ѝ дам. Не бях щастлива и имах нужда от промяна в моя живот.“, , казва тя.
Със спестените пари отваря собствен ресторант, който поддържа в продължение на пет години, докато накрая не фалира.
Останала безработна, но все още с достатъчно средства в банковата си сметка, започва да търси ново поле за изява, от което да изкарва пари. През това време взема участие в няколко конкурса по бодибилдинг, където се запознава с човек, който има сайт. В него всеки, който има изваяно тяло и притежава впечатляващи мускули, може да изпрати няколко снимки и да се качат на въпросния сайт, срещу което ще получи заплащане.
От този момент Б навлиза във виртуалния свят. Признава: „Сключих договори с още няколко сайта, където постепенно събрах самочувствие и кураж.“.
По думите ѝ успява да печели около 1600 щатски долара на седмица. „В интерес на истината, получавам доста комплименти за това как изглеждам. Много от хората ми казват, че не ми дават годините, на които съм. Някои дори ме питат дали не съм допуснала грешка, когато съм писала възрастта си в профила ми“, обяснява канадката.лупа

Публикувана на
09 Декември 2023 година