Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Как изглежда днес Корайма Торес от „Касандра“

Турските сериали, които се превърнаха в истински бум през последното десетилетие, сериозно поизместиха интереса към латиноамериканските телевизионни новели, които приковаваха множество зрители пред малкия екран преди години.
Първият подобен сериал, който предизвика масова истерия и който без съмнение се превърна в един от най-обичаните у нас, си остава "Касандра“.

Венецуелската сапунена опера се излъчва в периода 1992-1993 г., а сюжетът, разгърнат в 150 епизода, пожъна невиждан успех не само в нашата страна, но и в цял свят. Драматичната и романтична история на Луис Давид и Касандра успява да докосне сърцата на зрители от общо 128 държави, сред които и България, а актьорите Освалдо Риос и Корайма Торес се прревръщат в любимци на поколения фенове на латино сериалите. 30 години след излъчването на успешната телевизионна продукция с радост откриваме, че превъплътилата се в ролята на хубавицата Касандра актриса - Корайма Торес, продължава да изглежда зашеметяващо. Въпреки че е на 50 години, времето сякаш не е оставило следи върху нейното очарователно лице.

Днес Корайма може да се похвали с хиляди последователи в социалните мрежи, които радва с много снимки, разкриващи все така стройната ѝ фигура. Тя нерядко споделя кадри и видеа, на които показва как поддържа форма.
След големия си успех на малкия екран, красавицата се отдаде на театралната сцена.
През октомври миналата година стана ясно, че след 25 години съжителство Корайма Торес е сложила край на брака си с колумбийския актьор Николас Монтеро, от когото има син Ману Николас. Семейството живее дълги години в Богота.
Корайма и Николас се женят през 1996 г. – две години след срещата им на снимачната площадка на сапунената опера "Мечти и огледала“. Актрисата дори дари единия си бъбрек преди години на вече бившия си съпруг, благодарение на което Монтеро живее втори живот, отбелязва Ultimas Noticias.блиц

Публикувана на
09 Декември 2023 година