Архив на публикациите

Късметлия за втори път удря джакпот от 10 млн.

Служители на лотарията в Ню Йорк съобщиха, че мъж на име Уейн Мъри от Бруклин наскоро е спечелил нови 10 млн. долара от лотариен билет. Жителят на Бруклин за първи път спечели 10 млн. долара през август 2022 г., а тази седмица спечели още толкова, съобщи People.
Декемврийската печалба на Мъри е последвана от печалбата му през август 2022 г., когато той спечели първата си награда от 10 млн. долара от лотариен билет. Щастливецът реши да вземе моментната си печалбата с еднократно изплащане на сумата, която е над 6 млн. долара, след задължителните удръжки.
"Чувствам се много смирено и освобождаващо", каза Мъри пред служителите на лотарията по време на първата си печалба. След втората си печалба Мъри заяви, че иска да запази "дискретност".
Продавачът в магазина, в който Мъри е спечелил двата печеливши билета, заяви, че е редовен посетител на неговия обект. "Той е много приятелски настроен към всички. Можеше да се изнесе от квартала, след като спечели първия път, но той остана", сподели Набил. телеграф

Публикувана на
09 Декември 2023 година