Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 5180 пъти

Овен
Един от дните, в които лесно се стига до преразход на енергия, чувства и средства. Ограничете контактите, не взимайте думата, всеки има мнение. Бъдете внимателни и в любовта. Тази вечер Луната е в прегръдките на Венера. Ще ви се иска от всичко да опитате и със сигурност ще се опарите, но може би моментното изживяване ще си струва, стига да не залетите в нестандартна посока.
Телец
Днес Луна и Венера са в опозиция на Юпитер от Телец. Проблемите ще са повече за родените в първата декада. Някой може да отложи годеж или да влезе в остри разправии и проблеми с близки и роднини. Ще се водят безсмислени разговори, никой никого няма да убеди, само ще си опънете нервите. Не участвайте в дебати под каквато и да било форма. Не планирайте съвместни инициативи.
Близнаци
Не планирайте за деня срещи с повече хора, не провеждайте събрания на екипа. Разговорите ще се разводняват, само ще си загубите времето. Но срещите на саме ще донесат късмет не само в работата, но и в чувствата. Луна и Венера се прегръщат в знака на сладострастника Скорпион. Подайте се на импулса, признайте чувствата си. Ден и за среща с учители, треньори и наставници.
Рак
Ще имате късмет в двустранните отношения. Не се сбирайте в големи компании, за да не влезете в преразход на средства и чувства. Всеки се стреми да наложи мнения и позиции и не се съобразява с желанията на другите. Денят е благоприятен за среща с капацитет в нужната ви област. Не се задоволявайте с консултации при хора, които не са в час с новостите и с изискванията на момента.
Лъв
Днес Луна и Венера са в опозиция на Юпитер и в конфликт с родените в първата декада на Лъва. Бъдете особено внимателни в играта на чувствата. Може да ви вкарат в компроматна игра и дълго да ви изнудват. Нищо да не се споделя. Някой отива на консултации при специалист и точно там намира любовта. Днес третият е излишен в отношенията. Печелят необвързаните, другите плащат цената.
Дева
Днес може да осъществите полезни двустранни връзки, може да станете свързващото звено между двама, докато другите си губят силите в разправии и конфликти. Ще бъдете полезни с услугите, които правите и предлагате, ще привлечете спонсори и покровители. Важното е да участвате само в двустранни срещи. Ако влезете в някакъв екип ще работите за чужди интереси и парите ще се делят.
Везни
Ден за любов, сексът ще е на ниво, независимо кой с кого. Препоръчват се двустранни срещи и в делови план. Където се съберат повече хора ще има конфликти и претенции, всеки ще се тупа в гърдите и няма да опита да разбере другата гледна точка. Не влизайте в спорове, обадете се на учителите и треньорите си, обсъдете съвместните инициативи и детайлите по работата и бизнеса.
Скорпион
Родените около 1 ноември са в благоприятна позиция в посока на чувствата и любовта. Нещо особено ще се случи и може да ви свърже с хората с които бихте имали перфектната връзка. Днес и утре привличате като магнит дори и тези, които в миналото са ви пренебрегнали. Направете избора си със сърцето, извлечете най-доброто и за работата си от тези вдъхновени и творчески дни.
Стрелец
Сега е момента да се уточняват семейни и любовни отношения. Приближава пречистващо новолуние във вашия знак, което ще разчисти терена на връзките. За днес не се препоръчват участия в общи купони и мероприятия. Останете насаме с партньорите, с тези които обичате и цените и намерете път един към друг. Посетете специалисти, консултирайте се за здравето си.
Козирог
Предстои уикенд на горещите страсти. Тази вечер Луна и Венера светят в съвпад в знака на Скорпиона. Не сдържайте емоциите, бъдете насаме с тези, които обичате. Ситуацията ще излезе от контрол там, където се сберат повече хора. Не е ден за приятелски сбирки. Страстите се развихрят и предизвикат конфликти. Така може да се разминете с тези, с които съдбата се опитва да ви свърже.
Водолей
Днес родените в първата декада вървят към изневери на само на любимите хора, но и на личните си интереси и позиции. Не влизайте в коалиции, не се срещайте с приятели, а враговете заобикаляйте отдалече. Проблемът е, че няма как да заобиколите тези, които обичате, независимо отношението им към вас. Лесно попадате в емоционални капани и давате излишни обещания.
Риби
Вдигате градуса на напрежението, вървите на среща с любовта и прекрачвате някои граници. Не се препоръчват колективни инициативи, клюката върши мръсната си работа. Препоръчват се само двустранни срещи, независимо дали в посока на любовта или в делови и здравословен план. Бъдете с тези, които могат да ви окажат с нещо съдействие. Вечерта не оставайте любовта да ви чака сама.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Декември 2023 година