Новина от категория България
Архив на публикациите

Вежди Рашидов: Има кой да слюнчи ушите на Бойко Борисов!

Докато министрите на финансите, които решават за бюджета, не започнат да спят в Народния театър, той няма да се увеличи. За тях кюфтета, кебапчета и маркови костюми - толкова им е разбирането за култура. Нещата в политиката винаги опират до едни пари. За културата винаги има пари, но от малките пера. А пари има, воля да дадат нямат. Това заяви по bTV бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.
„Дават се пари за пенсии, за едни добавки, хората да са щастливи и доволни. В момента няма политика. Тъжно звучи“, допълни и посочи, че това е била една от причините му да се оттегли от политиката.
„ГЕРБ няма. Там има едни млади хора, няма ги тези, с които започнахме през 2009 г.“, каза още той.
На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, отвърна: „Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл. Мъчно ми е! Това не е онзи Борисов, с когото тръгнах. Аз този човек съм го обичал, но вече не. Но той не е лишен от качества. Да, имаше неадекватни действия между нас, но жив и здрав да е“, каза скулпорът в и уточни, че последно го е виждал преди пет месеца.лупа

Публикувана на
09 Декември 2023 година