Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Би Ти Ви ще сваля най-гледаното от зрителите

Изтече информация за готвената реформа в БТВ. Тя вече е в ход и вече паднаха няколко предавания и известни водещи, като това се прие с радост от голяма част от зрителите. Никой обаче не очакваше, че БТВ ще посегне и най-гледаното нещо в ефира - турските сериали.
На всичкото отгоре се твърди, че вместо турския сериал, зрителите ще получат порция от ново шоу с водещ Сашо Кадиев, Цитиридис или Иво Аръков. От сега е ясно, че мрежата ще прегрее от критики. Вероятно ходовете на БТВ се дължат на факта, че Нова тв "открадна" доста зрители в последните месеци най-вече със силния сезон на "Игри на волята". От Нова твърдят, че са "смазали" БТВ по гледаемост в часовия диапазон след 20 часа, пише Gledai-me.com.
Дали БТВ ще успее да навакса не е никак ясно. bTV обяви, че спират излъчването на турския сериал "Опасно изкушение". Първоначално те промениха времето на излъчване на 22:00 часа, но не всеки ден, а от 11 декември вече няма да го показват изобщо. Сериалът се премества в програмата на bTV Lady, която от същата дата ще се преименува на bTV Story. Този канал ще излъчва нови турски сериали като "Семейството" с Къванч Татлъту и "Златно момче", които ще се появяват едновременно с техните световни премиери в над 180 държави. Освен това, ще има и сапунени опери от Бразилия, Мексико, Южна Корея, както и продукции от Великобритания и Франция.
С тази промяна bTV премества турските сериали от праймтайм програмата си в своя дъщерен канал, подобно на това, което Нова тв направи с Диема Фемили.блиц

Публикувана на
09 Декември 2023 година