Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Щерката на Отварачката вече с нов силикон

Щерката на фолк певицата Мария – Марая, друса новия си силикон в TikTok, видя първи Intrigi.bg. 15-годишната красавица си е направила кратко видео, в което се кълчи и друса новите си придобивки, докато си припява рап парчето „MARGINALA“.
Съвсем неслучайно Мери, както я наричат всички, си е облякла силно изрязано впито потниче, което перфектно да подчертава напращелия й бюст.
Че щерката на Мария има силикон, отдавна не е тайна. Още преди няколко месеца разликата в деколтето направи впечатление на всички и жълтите медии гръмнаха с шокиращата новина.
Всъщност, уголемяването на бюста не е забранено за непълнолетни, стига да имат съгласието на родител. А Мара винаги е била „За“ корекциите, особено тогава, когато естественият външен вид носи комплекси и нещастие.
Затова и изпълнителката на "Спомен" с охота разрешила на щерка си да си сложи силикон в бюста, като предварително се консултирала с най-добрите специалисти в областта.
Прави впечатление, че Мери има и други разкрасителни процедури по себе си, одобрени от майка й. Перманентно удебеляване на веждите, миглопластика, мургав тен следствие на редовно посещение на солариума, избелване на зъби – всички тези глезотии са одобрени с изричния подпис на Мария.
„Мери учи в елитно богаташко училище и повечето й съученички имат вече силикон и хиалурон. Не искам дъщеря ми да се чувства нещо по-малко от другите“, жалвала се загрижената майка пред приятелки.хотарена

Публикувана на
09 Декември 2023 година