Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Първият ерген крие новата си тръпка

Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана известен покрай участието си в първия сезон на „Ергенът“, има нова връзка, която обаче упорито крие. Мачото напълно е забравил бившата си Мария Тарашманова след като вече се натиска с нова мацка.

Запознати издават , че Стоянов ощастливява почти всяка вечер новата си изгора в кв. „Сухата река“. Връзката им е далеч от сериозна – и двамата са наясно, че се срещат единствено за задоволяване на нагона.
Съседи на мистериозната дама разкриват, че Стоянов идва вечер, паркира колата, след което с бодра крачка се отправя към жилището й, където остава не повече от 2 часа. Дори не остава да нощува в дома й, а и винаги си тръгва преди полунощ, сякаш го е страх каретата му да не се превърне в тиква.
За никого не е тайна афинитетът на Виктор към по-зрели дами, което означава, че няма да е изненада, ако се окаже, че се среща с някоя разведена лелка, по-голяма от него.
Очевидци разпознават риалити героя по „Тесла“-та, която си купи преди няколко месеца и допълват, че електричката прилича на коледна елха отвътре.
Припомняме, че след финала на „Ергенът“, Виктор си пробва късмета в телевизията, но не му се получиха нещата. Закучиха се и сериозните му планове за самостоятелен бизнес…разкритиябг

Публикувана на
10 Декември 2023 година