Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Откриха първата у нас Клиника по пластична хирургия

Първата в България модерна Клиника по пластична хирургия, дерматология и естетична медицина откриха в Пловдив. Pro Academy се намира на бул. "България" 47А. Неин основател е известният специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия д-р Станчо Проданов.
„Eкипът ни е изграден от страхотни хора и взаимно допълващи се изключителни професионалисти в различни сфери на пластично-възстановителната хирургия, дерматология, естетични гинекология, ортопедия, урология, лицево-челюстна и съдова хирургия. Изградили сме силна мрежа от доказани специалисти в няколко различни специалности, защото много от нашите пациенти имат нужда от интердисциплинарен поглед и намеса”, обясни той.
Освен отдадените на професията си специалисти с дългогодишен опит, клиниката е оборудвана с последно поколение апаратура на водещи компании от целия свят, включващи аблативни и неаблативни лазерни системи, ултразвукови технологии, системи за фракционирано радиочестотно миниинвазивно третиране, високоенергийна хелий-плазма, съвременни системи за липофилинг, модерна ендоскопска апаратура включително специализиран хирургичен инструментариум и други.
По повод коледните празници и откриването на клиниката, Pro Academy организира игра в своята фейсбук страница, като голямата награда е уголемяване на бюст с импланти от последно поколение на марката Motiva за големия печеливш! Десетима участвали ще получат и консултация и предварителна 3D визуализация с уникалната уникалната LifeViz 3D технология с медицински софтуер на QuantifiCare.

Публикувана на
10 Декември 2023 година