Новина от категория България
Архив на публикациите

Капитонова с нов дом с пари от лапнишарани

Виктория Капитонова се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб.
Имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро.
„Моля, спрете да й плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка! Прекратете този поток от пари към нея! Давайте ги за нещо смислено, има толкова по-хубави професии, от които също може да се печели и няма да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелени на пари” – коментират в социалните мрежи.
Наивни млади момичета теглят кредити, за да плащат скъпите курсове на победителката от първия сезон на „Ергенът”, а тя забогатява на техен гръб, като им обещава лесна слава и пари.
„Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство” , заяви наскоро в свое интервю Капитонова.
От признанието й става ясно, че тя е имала гадже по време на снимките на „Ергенът”. Става въпрос за Дидо Културиста.лупа

Публикувана на
10 Декември 2023 година