Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Погребаха Сюзан Самърс с туристически ботуши

Вдовецът на Сюзън Сомърс Алън Хамел разкри, че покойната актриса е била погребана с туристически ботуши, които са имали специално значение и за двамата.
Звездата от "Стъпка по стъпка" почина на 15 октомври на 76 години след дълга битка с рак на гърдата. По време на интервю за списание People, Хамел сподели историята зад обувките, с които Сюзан се отправи към вечен покой.

„Сюзън никога не бе имала ботуши, предназначени за туризъм и ходене по скалите, така че поръчах ботуши на “Timberland“, спомня си Хамел, който бе женен за актрисата 46 години. Той отбелязва, че покойната му съпруга е притежавала “всеки модел обувки, създадени някога от Маноло Бланик”, но е приела подаръка му много лично.
Телевизионният водещ обясни, че той и Сомърс са живели близо до планини в Малибу и Палм Спрингс в продължение на 50 години, а Сюзън се е нуждаела от ботуши за техните редовни разходки. “Те включваха изкачване до върха на една от планините, където има рекичка и голяма плоска скала в средата й. Докато правехме нашия преход, който отнемаше около два часа, скалата се затопляше от утринното слънце”, спомня си Хамел. телеграф

Публикувана на
10 Декември 2023 година