Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как да привлечем късмета, любовта и парите през новата година

Освен че краси обстановката и носи положителна енергия, то всяка коледна елха е свързана и с куп положителни емоции. За да привлечете късмет според фъншуй е добре да позиционирате няколко неща на дръвчето си. Подобни съвети има за любов, както и пари, а от вас се изисква да сложите точните неща на елхата.
За късмет ви трябват тюркоазени и зелени топки. Можете също така да го украсите с ярки светлини, за да привлечете вниманието към дома и да направите атмосферата в къщата възможно най-празнична.
За да привлечете любовта, трябва да закачите подходяща украса на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби и розови сърца. Тези, които вече са намерили своето щастие, трябва да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на любов и благодарност един към друг.
За да привлече пари през новата година, фън шуй трябва да сложите борови шишарки на дръвчето си. Те могат да бъдат със златен или сребърен блясък.
Експертите предлагат къде да поставите коледната елха в зависимост от това какво искате и очаквате от следващата година: Изток (здраве и семейство), югоизток (пари и изобилие), юг (слава и репутация), север (кариера), център на дома (за сърдечни въпроси), запад (креативност), североизток (за увереност), северозапад (за връзка и комуникация), югозапад (за любов).

Публикувана на
10 Декември 2023 година