Архив на публикациите

Вековна рецепта за дълголетие открита в манастир

Тази удивителна рецепта е открита от експедиция на Юнеско през 1971 г. в Тбилиските манастири, изобразена на глинена табличка, след което е преведена на всички езици. Оказва се, че датира от 5 век преди новата ера.
Необходими съставки:
• 100 г лайка;
• 100 г жълт кантарион;
• 100 г жълт смил;
• 100 г брезови пъпки.
Начин на приготвяне:
Смелете съставките в кафемелачката и ги поместете в емайлиран съд. Вечерта вземете 1 супена лъжица от тази смес и я залейте с половин литър гореща вода, след което трябва да престои 20 минути.
Прецежда се през тъкан, а не през марля. Налива се една чаша от горещата смес, като в нея се добавя 1 чаена лъжичка мед. Изпива се вечер след вечеря, след което нищо повече не трябва да ядете и пиете.
На сутринта загрейте на пара останалата от вечерта течност, разтворете в нея чаена лъжичка мед и изпийте настойката. Това се прави всеки ден, докато сместа от смлените билки не свърши.
Внимание! Такъв лечебен курс се повтаря чак след 5 години. Няма да съжалявате, защото рязко ще се подобри обмяната на веществата, организмът ще се прочисти от мастни отлагания. Така всички съдове, особено кръвоносните, ще станат по-еластични, което предпазва от склероза, инсулт, стенокардия, инфаркт, хипертония. Ще изчезне шумът в ушите, ще се възстанови зрението, ще се подмлади организмът.блиц

Публикувана на
10 Декември 2023 година