Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4620 пъти

Овен
Навлизате в силен тридневен период. Днес преградите са лесно преодолими. Пътувайте, обединете средства, усилия и пари с бъдещи и настоящи партньори. Плувате успешно в реката от възможности. Не отклонявайте покани, протегнете ръка към всеки, който ви се обади с предложение или има нужда от вас. Общите усилия ще разрешат всеки проблем и ще донесат ползи за всички.
Телец
Днес сте между чука и наковалнята. В по-трудна позиция са родените във втората декада. Тръгнете в посоката, която ви привлича, независимо несъгласието на близки и роднини. Днес ще са важни в живота ви тези хора, които ще ви подкрепят, ще тръгнат с вас и ще останат ваши партньори независимо какво се случва и в каква позиция изпадате. Не се отказвайте от избора си.
Близнаци
Днес и утре до обед късметът ще ви следва. Насрочете важни делови и лични срещи, създайте нови връзки, организирайте купони, посетете публични изяви и мероприятия. Ден на реката от възможности, може да намерите симпатизанти и съмишленици и да тръгнете заедно в желаната посока. Ще стигнете далече и ще спечелите повече от очакваното. Някой се врича и пред олтара.
Рак
Днес и утре Луна и Венера ви изпращат стимулиращи сигнали от знака на Скорпиона. Някой се влюбва, а друг вече е пред олтара. Любовта ще ви помири и стимулира да дадете най-доброто от себе си. Посетете близки и приятели, започнете съвместна дейност. Ден на реката, която търси път към морето. Днес и вие стигате морето на личните си амбиции и желания. Не се ограничавайте.
Лъв
Напрегнатата програма се задълбочава. Ще ви е нужна защита, приятелско рамо, подкрепа и разбиране. Важното е да не правите компромиси, а твърдо да следвате линията на поведение, която ще ви доведе до целта. Не се разсейвайте с погледи встрани, не тръгвайте в командировка. Родените във втората декада правят грешен ход, ако излязат от семейната и приятелска среда.
Дева
Един силен и творчески ден, ще ви върви и в любовта и връзките. Някой ще се обвърже, а друг ще срещне любовта на живота си. Венера и Луна от Скорпион са в перфектен аспект към родените във втората декада, за които шансът ще е максимален. Всяка среща е от значение, не пропускайте момента да се обясните в любовта, да си изясните целите и отношенията. Не отлагайте важните разговори.
Везни
Ден за пътуване, за делови и любовни срещи и за съвместни участия в обществени и социални проекти. Чудесен ден за откриване на изложби и базари. Днес и утре всяка инициатива ще ви се отплаща във времето напред, след това ще се ориентирате само към приключвания. Не чакайте друга покана, проведете срещите и разговорите, които ще ви дадат нов старт в бизнеса и в живота.
Скорпион
Днес любовта върви редом, направете предложение и чакайте такова. Сега е момента да осъществите съюзи на сърцето и ума, да бъдете семейство и да направите бебето. До утре на обед може да изживеете вдъхновени емоционални моменти, да разкриете чувствата си и да ви осени блестяща идея. Ако имате до себе си желаното партньорство не се колебайте и узаконете връзката.
Стрелец
Всичко предприето днес ще тръгне както сте го планирали, ще донесе късмет и придобивки, ще ви събере с приятели и близки. Символ на деня е реката, която събира сили от много вливащи се в нея потоци. Сега е момента да насочите общите усилия към една взаимно изгодна посока и цел. Благоприятен ден за обвързване, за сключване на договори и брак. Не оставайте нищо важно за утре.
Козирог
Днес всичко е възможно и може да се подреди така, както го желаете и предвиждате. Ще получите подкрепа от семейството и приятелите, общите инициативи ви водят на приятни места и позволяват да осъществите ползотворни връзки. Някой среща и любовта. Протегнете ръка, не се ограничавайте, дайте смело напред и ще имате успех на всички нива. В момента ви действат хармонични аспекти.
Водолей
Днес и родените във втората декада са на прага на тежки конфликти и проблеми в чувствата и любовта. Вървите към изневери или разбирате за такива. В хороскопа ви действа кармичен кръст, който ще ви свърже с неподходящите хора и ще ви дистанцира от тези, които са важни в живота ви. Внимавайте, не взимайте прибързани решения, обединете ресурси и интереси с най-близките.
Риби
Ден на реката. Близо до воден източник интуицията ви ще работи на пълен капацитет. Ще ви хрумнат блестящи идеи, които бързо трябва да реализирате. До утре на обед съдбата работи за вас и ви среща с важните за бъдещето ви хора. Обединете сили и ресурси, направете предложение, оженете се, не оставайте истинската любов да си тръгне. Доверете се на избора на сърцето и душата.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Декември 2023 година