Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4920 пъти

Овен
Търсете съмишленици, обединете сили и възможности с колеги и приятели. От обед с лекота ще налагате мнението си при преговори и важни делови срещи. Поставяте условия на роднините за разрешаването на имотен и наследствен спор. Вечерта ще наложите активно и с натиск мнение и позиция където и да отидете. И у дома ще се слуша вашата воля и вие ще сте капитанът. Действайте.
Телец
До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено по отношение на имотни дела и делби. Денят е добър за нови начинания. Следобед може да сключите нови договори и да водите успешни преговори. Препоръчва се диета с повече сокове. Да не се секат дървета и подаряват отрязани цветя. Отношенията отиват към прочистване и пречистване. Смирете апетитите.
Близнаци
Важното за деня свършете до обед. Концентрирайте се върху семейните дела и материални интереси. Най-добрият ден в месеца за участие в брокерски инициативи и за финализиране на имотни сделки. Следобед Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и бърза към новолуние. Енергията ви достига минимални нива, не планирайте тежка физическа и умствена работа.
Рак
Денят е благоприятен за брокерски дела, за сключване на имотни сделки и уреждане на наследствени дела и делби. Не протакайте, водете преговори, използвайте посредници и не се отказвайте от това, което по право си е ваше. До обед късметът е с вас, след това се вдига градуса на емоциите и напрежението нараства. Вечерта са вероятни конфликти и семейни недоразумения.
Лъв
Днес е важно да направите обезпечаващ ход в посока на имотните дела, да се споразумеете кой каква територия ще владее и използва. Може да сключите нови договори за наеми и продажби, но е добре да ги подпишете следобед, когато Луната навлиза в хармоничния ви Стрелец. Поставете на мястото му всеки, който се опитва да ви изнудва. Уговорете условията, договорете се за цената.
Дева
Действайте активно до обед, направете огледи на имоти и терени, приключете преговорите и дайте капаро, ако сте се споразумели за условия и цени. Следобед Луната навлиза в Стрелец и в следващите два дни ще ви действат тежки аспекти. Вечерта може да имате проблеми с родители и деца, ще се почувства разликата в разбиранията и целите на поколенията. Ще се наложат компромиси.
Везни
Ден на заземяване. Пуснете корени на ново място, намерете нов дом, финализирайте сделка. Денят е благоприятен за преговори с роднини по наследствените дела. Последен добър ден за тази година за нови инициативи и старт на нови проекти. От утре една врата ще се затвори, не изпускайте влака към един по-добър живот. На каквото си постелиш днес, на това ще легнеш утре.
Скорпион
До обед водете преговори, сключете нови сделки, преговаряйте с роднини по имотните дела и делби. Имате шанс да си осигурите място както за работа, така и за живот. Лесно може да убедите някой да ви съдейства и да се синхронизира с вашите амбиции и политика. Следобед напрежението вече нараства и друг може да вземе инициативата. Побързайте, направете избора си.
Стрелец
Денят е важен за личното ви заземяване и уседналост. Намирате жилище или предлагате замени. Може да уредите и неследствен спор. Добре е до края на деня да се финализират сделки и да се даде капаро. Някой рестартира стопирана фирмена дейност, с която смята да реализира печалби по празниците. Не се отказвайте от получените предложения за съвместна работа.
Козирог
Един от дните, в които може да станете с една идея по-богати и подсигурени. Планирайте сделка с имот, направете огледи, а ако вече сте намерили подходящото място дайте капаро и финализирайте сделката. Ще вървят успешно и преговорите с роднини по имотните делби. Някой подсигурява и децата. Може да намерите мястото и терена за бъдещата семейна дейност, сдобивате се с офис.
Водолей
До обед родените в третата декада може да загубят предимства и с лека ръка да преотстъпят имот или друга семейна придобивка. Не взимайте важни решения в посока на наследствените дела. Може да се наложат пътувания и огледи на места и терени, на които в бъдеще да се внедрите. Следобед доминирате в отношенията, но лесно влизате в преразход на сили, средства и чувства.
Риби
До обед преговаряйте по всички въпроси, които могат да ви осигурят ново местоживеене, нова работа или площадка за новия ви бизнес. Приближаващото новолуние ще затвори шансовете ви за промяна, за старт на нови дейности и проекти. Следобед вече сте изпуснали момента, някои врати се затварят, а други може и да се затръшнат под носа ви. Ще се ядосвате за пропилените шансове.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Декември 2023 година