Новина от категория България
Архив на публикациите

Останал 6 дни без вода вкъщи нахлу във ВиК по халат и с шампоан

Нов куриоз, този път в офис на ВиК. Изнервен заради липсата на вода жител на Болярово нахлу в местния офис на дружеството само по халат и с шампоан в ръка. Мъжът недоволствал, че вече шести ден няма вода в дома си.
От този проблем страда не само Стоян Илиев - който решил да провокира ВиК, но и останалите жители на странджанското село Стефан Караджово. Там живеят възрастни хора с хронични заболявания, както и чужденци, закупили имоти у нас.
Заради безводието детската градина в селото работи до обед. Хората се снабдяват с вода от чешма с минерален извор. Недоволните жители стартираха и подписка, с която ще настояват за смяна на ръководството на ВиК дружеството.
Само преди десетина дни гневен мъж нахлу в офиса на електроразпределителното дружество в Силистра с парти грил, за да си препече филии за закуска. Причината за поведението си мъжът обясни с това, че повече от 24 часа не е имал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.
Цялата сцена беше заснета и качена в социалните мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда как мъжът носи скара, дъска за рязане, хляб, колбас, дори компот. Охраната в офиса на дружеството прави опит да го спре, но той отказва да си тръгне./телеграф

Публикувана на
11 Декември 2023 година