Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

На публиката й писна от цирка на Мария Илиева и протежето й

Да открие шоуто в неделя се падна на Александра Борисова, която е протеже на Мария Илиева и близка до майка й. Те бяха дотегнали на публиката с опитите си да ги излъжат, че не са познати и че нямат обща история преди „Гласът на България”.
Съни бе обявена за изключителен музикален талант, но зрителите коментират, че на фона на другите участници пеенето й не е нищо особено.
Снощи кюстендилката се анонсира с думите:”Преди подчертавах, че работя за Камен Донев, а сега той се фука, че работи с мен!”. Само, че амбцираното момиче пропусна да сподели, че не актьорът я тика в музикалния формат, а менторката й Мария.Но не спря до тук и продължи с хвалбите: „Тази година аз съм музикалния хамелеон на „Гласът”!” и продължи да се самоизтъква като напомни, че първо е пяла американски блус, после фолклорна песен и предния път непознато неаполитанско парче.
Нахъсана до краен предел от Мария Илиева Съни обаче не успя да грабне публиката с изпълнението си на Mamma Knows Best . Дали песента не бе добре подбрана, но гласът й не можа да изпъкне в парчето, но и облеклото й не се хареса на публиката. Затова прехвалената бе изхвърлена безславно от финалите в „Гласът на България”и за нея шоуто свърши.клюкибг

Публикувана на
11 Декември 2023 година