Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джиджи Хадид и Брадли Купър вече не се крият

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да се държат за ръце, докато се разхождаха из Лондон, което бележи тяхната първа проява на привързаност, откакто стана ясно, че се срещат преди няколко месеца. Двойката, която беше свързана за първи път през октомври, най-накрая потвърди връзката си, по време на романтичната си ваканция на Острова.
28-годишната Хадид и 49-годишният Купър излязоха на небрежна разходка из улиците на британската столица. в четвъртък. В един момент Хадид може да бъде видяна как прегръща през кръста звездата от „Маестро“, а на папарашките кадри се вижда, че двамата са потънали в разговор.
На снимките Джиджи изглежда шик в широки панталони с ниска талия, кафяво кожено бомбър яке и черни мокасини. Тя е допълнила небрежната си визия с малка черна чанта и златни обеци.
Междувременно актьорът от „Последният ергенски запой“ носи двуредно черно палто, камуфлажни карго панталони, маратонки Nike и черен шал. Той е завършил визията си със слънчеви очила и е добавил цвят към тоалета си със синя карирана шапка.
Въпреки че много пъти са били забелязвани на вечеря, това е първият път, когато двамата категорично показват, че отношенията им са романтични и то доста сериозни./тялото.бг

Публикувана на
29 Януари 2024 година