Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Лили Райнхарт оплешивява

Лили Райнхарт разкри, че е била диагностицирана с алопеция. 27-годишната звезда от сериала „Ривърдейл“ сподели видео как се подлага на терапия с инфрачервена светлина, докато споделя диагнозата си с феновете си в TikTok в понеделник.
„Току-що бях диагностицирана с алопеция в разгара на голям депресивен епизод“, написа Лили във видеото. В клипа се вижда как актрисата седи под светлината.
„Терапията с червена светлина е новият ми най-добър приятел“, добавя тя, заедно с хаштагове за „алопеция“ и „психично здраве“.Терапията с червена светлина е опция за лечение, която вероятно може да насърчи растежа и плътността на косата, според Prevention. 27-годишната Лили и друг път е говорила открито за своята „изтощителна битка“ с депресията, разкривайки, че пристъпите ѝ на паника са започнали на 13-годишна възраст.
В интервю за списание Nylon, звездата разкри, че психическото ѝ здраве се е влошило, когато се е почувствала „като затворник“, докато е снимала петия сезон на „Ривърдейл“. В историята си в Instagram през май 2021 г. тя призна: „Някои дни се чувствам наистина победена от депресията си. Това е изтощителна битка, която водя от 11 години. В някои дни, като днес, е направо непоносимо.“/tialoto.bg
Снимка: Getty Images

Публикувана на
31 Януари 2024 година