Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мис Нос с ново гадже

Бързо след раздялата с милионерския наследник Стивън Роуз Мис България Тамара Георгиева се уреди с ново богато гадже. Това научи "България Днес" от близки до обкръжението на сексбомбата.

От няколко месеца Георгиева имала връзка със заможен бизнесмен, чиято самоличност обаче упорито криела от всички. Именно паралията глезил Тамара със скъпи почивки в чужбина и у нас. Една от най-одумваните миски в България само загатваше, че е срещнала нов принц на бял кон. В последните седмици налялата куп кубици силикон в пазвите си хубавица показваше романтични подаръци. Всички си мислеха, че това е, за да дразни бившия си Стивън. Но... Тамара разочарова всичките си критици и отново се носи на крилете на любовта.
Георгиева била хлътнала до уши в новото си гадже, което било с няколко години по-възрастен от нея. Миската напълно била забравила и прежалила бившия си Стивън Роуз.
Както "България Днес" първо писа, милионерският наследник би шута на популярната като Мис Нос Тамара и се залюби с певицата Джорджия. Преди дни дори Стивън предложи брак на силиконката, а отговорът й напълно логично е "да".
Въпреки че се раздели с Роуз, Тамара пък продължава да е супер близка с майката му Катя. Бизнес дамата и Георгиева продължават да излизат и да общуват, въпреки че вече няма шанс да са роднини. Самата Катя Роуз била бясна на наследника си, че е изоставил Мис България и се е хванал с чалга изпълнителка.
Тамара не казва обаче кой е новият й любим

Публикувана на
31 Януари 2024 година