Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 4920 пъти

Овен
Днес и родените в третата декада ще опитат от жилото и от меда на неравностойните си връзки. Луната от Везни е в конфликт с Меркурий и Марс от Козирог и в тежък аспект със Слънцето ви. Може да бъдете елиминирани от важни сделки и позиции. Конкурентите ви правят силен ход. Някой изпуска влака и шанса в отношенията. Направете компромис, не оставайте и любовта да си тръгне.
Телец
Сега е момента да уредите директни срещи, да подпишете нови договори, да влезете в нова среда и екип. Символ на деня е колесницата на победата. Нищо не е за изпускане. Реагирайте адекватно на всяко обаждане и предложение, направете и своите заявки и потърсете хората, с които може да задвижите печеливши проекти и начинания. Утре ще ви бъде много по-трудно да държите юздите.
Близнаци
Един от най-силните дни за месеца, особено за родените в третата декада. Планирайте делови срещи, сключете нови договори, влезте в нова среда и започнете нова работа. Не отклонявайте предложения за съвместна дейност, независимо колко сте натоварени. В днешните предложения се крие разковничето на бъдещите ви финансови и лични успехи. Пътувайте, на място уточнете всичко.
Рак
Днес е важно да се концентрирате само в най-важната посока и когато приключите и получите желаното, тогава да започнете нещо друго. Отлагайте за следващите дни неочакваните срещи и не се спирайте с непознати. Всяко разсейване ще ви коства много. Увеличете самоконтрола, особено ако вършите рискова дейност. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция.
Лъв
Силен, успешен и печеливш ден. Ще постигнете важна цел, може да сключите нови договори и да влезете в нова среда. Обединете сили и ресурси с доказани във времето партньори. Ще направите силен ход и в любовта, съчетавайки полезното с приятното. Пътувайте, уредете срещи и преговори на място, направете огледи на терени и имоти и не забравяйте да се оглеждате за нова връзка.
Дева
Силен и творчески ден, в който може да направите силен ход в работата и бизнеса, да осъществите изгодна сделка и да подпишете важни и дълготрайни договори. Преговаряйте, приемете предложените оферти. Може да получите повече от договореното с течение на времето. Днес се правят съюзи, които дълго ще бъдат от полза и за двете страни. Направете своите стъпки и отстъпки.
Везни
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Време е да се стартират нови дейности, да се подписват нови договори, да се търсят нови партньори, съюзници и сътрудници. Някой ще намери търсения спонсор или мястото, където да развива бъдеща дейност. Пътувайте, уредете си срещи на място, а ако използвате посредници включете и тях в играта, за да ви е сигурна работата.
Скорпион
Силен, творчески и успешен ден, в който може да се похвалите с нова работа, да подпишете нови договори и да намерите странична ниша, в която да развивате дарби и таланти и да изкарвате нещо допълнително, което да ви подпомогне бюджета. Обадете се на тези, с които може да завъртите обща работа или бизнес, направете предложения и приемете предложените оферти. Късметът е с вас.
Стрелец
Днес е важно да се постигнат крайни цели, да се отиде към приключване на отдавна водените преговори и да се постигне споразумение. Сключващите брак подписват предбрачен договор. Не започвайте много неща едновременно. Бъдете избирателни и довършете до край започнатото преди да стартирате нещо друго. Не се занимавайте с проблемите на странични хора.
Козирог
Днес родените в третата декада ще водят тежки преговори и трудно ще получат каквото искат. Луната е в конфликт с Меркурий и Марс от Козирог. Очертават се скандали, а някъде ще се стигне и до обидни думи, ако не може да се раздели баницата и никой не е склонен на компромис. Съветът е да преговаряте с всеки поотделно, дори и работата да е свързана. На четири очи може да се разберете.
Водолей
Един от най-успешните ви и силни дни в месеца, особено за родените в третата декада. Уредете си делови и представителни срещи. Може да ви повишат и преназначат на престижна позиция. Сключвате перспективни договори. Ще изкарате добри пари от уредените сделки, ще попаднете на изгодна поръчка и доставка и ще се радвате на семейното и колегиално внимание и одобрение.
Риби
Пътувайте, уредете си срещи и командировки, водете преговори на място и сключете нови договори. Днес може да намерите търсеното финансиране и човека, с когото да работите или да живеете в бъдеще. Вечерта някой изживява приятни моменти, поне за миг забравете за проблемите. Този ден отваря пред вас торбата с късметите, не пропускайте нито една възможност.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Февруари 2024 година