Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 3460 пъти

Овен
Ден за учене и проучване. Нищо важно да не се предприема, ако не сте се информирали в ситуацията и не сте проучили условията по сделки и договори. Опитайте да влезете в нов отбор или група по интереси, където амбициите ви ще бъдат защитени и колективната сила ще работи във ваш интерес. Започнете нов курс, в който да повишите квалификацията си и да получите сертификат.
Телец
Днес е добре да спрете, да проучвате и да търсите нови информации за нещата, които са ви важни. Търсете нов кип, в който да тренирате вие или децата. Осведомете се за изискванията в различните места и групи, в които искате да се внедрите. Добре е да се смени фитнеса или треньора, да се потърсят нови учители за вас или за децата и да се излезе с нови предложения.
Близнаци
Ден за учене и проучване, за намиране на нови треньори, учители и консултанти, с които да започнете нов етап от личното си развитие и кариера. Подлагайте връзките си на проверка, влезте в нов екип или сформирайте своя работна група, в която друг да не се намесва като въздействие или финансиране. Сега е момента да хванете здраво юздите на личната си инициатива.
Рак
Ситуацията се променя и днес много хора и фактори ще работят във ваш интерес, ще ви правят услуги и ще ви насочват в правилната посока. Влезте в нова делова и творческа среда, намерете нови съветници, посредници и консултанти, нови учители и треньори за вас или за децата. Може да сключите изгодни договори и да заемете позицията, която ви се полага и ви приляга. Действайте.
Лъв
Днес Луната от Скорпион е в опозиция на Юпитер от Телец. Този аспект ще се отрази негативно повече на родените около 1 август, но и другите ще се лишат от някои екстри и може да се почувстват недооценени и ощетени. Не рискувайте и не играйте хазартно, каквото загубите в този ден трудно ще си върнете. Ориентирайте се към по-лека работа и познати дейности, намалете риска.
Дева
Ден на тайното знание и на поверителната информация, която се дава на ушенце и не пред свидетели. Може да си осигурите достъп до важни места и позиции, които ще помогнат да напреднете в работата и да осъществите свои проекти. Влезте в нова среда и екип, в който ще чувствате подкрепа и разбиране и сами ще подкрепяте другите с работа, с личите си възможности, идеи и таланти.
Везни
Днес се проучват нови възможности, търсят се нови позиции и треньори, уреждат се съвместни договори и участия. Свой човек ще ви подаде ръка и може да ви уреди с добре платен ангажимент. Търсете благоприятна среда за развитие на дарби и таланти. Помислете къде да запишете децата и в каква посока да ги насочите. Търсете експертно мнение и консултант, който си разбира от работата.
Скорпион
Заемете се с личната си подготовка и с тази на децата. Лесно се усвояват нови уроци и езици. Ще усвоите бързо и нов занаят, ако намерите добър учител. Сега е момента да намерите нова творческа среда, да поставите на нова основа обучението си и да направите преглед на усвоеното до момента. Някой ще се добере и до тайни информации, които използвани добре ще му донесат пари и облаги.
Стрелец
Днес информацията струва пари и който я няма ще претърпи загуби. Ден на тайното знание, до което не всеки ще се добере, но дори и да успее ще му трябват съответните ключове и пароли, а за всичко това ще се плаща. Ако държите в ръцете си важен ключ и данни не ги предоставяйте просто така. Днес всичко си има цена и ако искаш да си успешен и приет в нова среда трябва да си платиш.
Козирог
Днес всяка получена информация е ценна. Търсете ново място, където да повишите знанията и личната си квалификация. Може би и в старите писания ще намерите нещо, което би решило настоящите ви проблеми. Потърсете капацитет за съвет и бъдете готови сами да посъветвате тези, които ще ви се обадят с личен проблем. Ще създадете полезни връзки и делови контакти.
Водолей
Бъдете внимателни, спазвайте закона. Родените в първата декада бъркат в обвързването с нови треньори, учители и съветници. Постарайте се да получите повече информация за хората и фирмите, с които влизате в контакт. Не се хвърляйте на първото предложение. Ден на тайното знание и на поверителната информация, които някой ви спестява. Разберете кой какво крие от вас.
Риби
Днес намирате своята нова група по интереси, сменяте фитнеса или треньора, намирате нови учители за децата и подреждате програмата си така както на вас ви харесва. Ще бъдете приети и одобрени, в местата, за които кандидатствате. Ще получите подкрепа и от роднини и финансова инжекция от родителите. Запишете се за някакъв нов курс, в който да развивате дарби и таланти.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Февруари 2024 година