Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джейсън Момоа обсебен от Деми Мур

Някога Джейсън Момоа и Лиза Бонет бяха сред най-щастливите и влюбени двойки в Холивуд. Те официализираха връзката си, след като бяха 12 години заедно от любовта им се родиха дечица. Всичко изглеждаше прекрасно, но пътища им необаквано се разделиха. Джейсън и Лиза се разведоха четири години, след като разривът между в отношенията им стана публичен.
Сега сърцето на 44-годишния Джейсън Момоа е свободно да отплава към нова любов. Вече дори се носят слухове, че мачото е покорен от легендарна холиведска актриса.
Аквамен явно си пада по по-възрастни жени, тъй като след раздялата с по-голямата от него с 12 години Лиса Боне, този път се прицели в 61-а годишната Деми Мур.Джейсън срещнал Деми на премиерата на документалния филм “Общо основание” в Бевърли Хилс в началото на годината, и бил поразен от прелестите на звездата от “Стриптийз” и дори обявил, че тя е “най-красивата жена, която е виждал в живота си”. Мисълта за Деми Мур обсебила мислите му и той пожелал да я има, пише RadarOnline.
С помощта на общи приятели актьорът успял да се сдобие с телефонния номер на Деми Мур и двамата започнали да си разменят съобщения, съобщава National Enquirer. Но това не е всичко! Момоа умолявал Деми Мур да се излезе с него на вечеря и дори наговорил общи приятели да го представят в добра светлина пред актрисата.
“Флиртът с Деми Мур е огромна фантазия за Джеъсън”, разкрива източник близък до Момоа, който обяснява, че актьорът е на мнение, че двамата биха били перфектната двойка./телеграф

Публикувана на
02 Февруари 2024 година