Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 3580 пъти

Овен
Днес сме подвластни на змея на желанията. Трудно ще овладеете страстта и може да направите рисков ход, с който да застрашите връзките, работата и брака си. Днес сексуалната енергия подкопава здравето. Нищо да не се прави на всяка цена. Ограничете контактите и не ходете там, където се събира агресивно настроена тълпа. Простете нечия грешка и се извинете за своята.
Телец
Днес на всички нива ще срещате съпротива, ще попадате в капани на страстта и може да вземете грешните решения. Родителите са в конфликт, а това помага на децата да избягат по тъча на неглижирането на своята работа и задължения. Конфликтите ще се засилват, ако странични лица се намесват в полза на едната или другата страна. За всяко нарушение ще се плаща, ще има сълзи.
Близнаци
Ден на коренната реформа. Някой взима решения, след които няма връщане назад. Тенденцията е към авантюристично поведение, а желанието да се удовлетворят сетивата може да ви вкара в кошара, където дълго да ви доят и стрижат. Не се подавайте на провокации и съблазни, ограничете контактите, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в рискови игри и дейности.
Рак
Доверете се на интуицията и ще реализирате печалби в момент, когато другите водят битки и са заети с това да се елиминират един друг. Точно в такъв момент късметът ви ще проработи и ще получите това, за което другите спорят. Стойте далече от агресивната тълпа, не се намесвайте в подмолни игри и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Тихо и кротко си гонете интереса.
Лъв
Денят носи проблеми повече за родените около 5-15 август. Не засягайте болни за другите теми при срещи и разговори. От нещо на пръв поглед дребно и незначително може да пламнат свещени войни и отношенията ви да отидат към скъсване. Луната от Скорпион задвижва кръст на планетни сили в хороскопа ви. Отложете трудните и неприятни разговори, не се дръжте ултимативно към околните.
Дева
Денят е зареден с агресивна енергия, прескачат искри в местата, където се съберете повече хора. Не провокирайте никого и не заставайте на пътя на по-силните и на тези, от които зависите. Оставете всеки да си поеме грижата, не давайте съвети и предписания. Ден на коренната реформа, предстоят промени, с които трябва да се съобразите и да ги подкрепите, ако искате да останете актуални.
Везни
Денят се свързва с отровите, с преследването и и изгнанието, с отравянето на атмосферата в отношенията с гневни думи, заплахи и обиди. Не си позволявайте да изливате болката навън в агресия и навреждане към някого. Запазете самообладание независимо какво се случва. Още утре нещата ще се променят, ще намерите решение на проблема и ще оставите неприятностите в миналото.
Скорпион
Днес ви действа кръст на планетни сили. Ако захапете, ще ви захапят, ако сте нападателни ще ви нападнат. Конкуренцията добре се е подготвила. Очертават се претенции и от страна на близки и роднини. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, не влизайте в разправии и не провокирайте околните с лични забележки и критика. Насъбраното ще се излее в скандал.
Стрелец
Днес за грешка няма прошка, а и дори да не сгрешиш ще има кой да ти натрие носа, да те подведе и постави в неловка и рискова ситуация. Ден на крокодила, няма прошка за доверчивите и за тези, които не са си взели поука от предишни положения и прегрешения. Денят е неблагоприятен за гинекологични намеси и интервенции. Не се подавайте на гнева, утре ще мислите друго.
Козирог
Днес се губи много време, енергия и пари в безсмислени спорове с хора, които не са склонни да променят мисленето и нагласата си в синхрон с промените около тях. Не се опитвайте никого за нищо да убеждавате. Където се появи трети ще започнат скандали. Денят е благоприятен за двустранни срещи. Посетете учители и адвокати, преговаряйте еднолично с партньори в бизнеса.
Водолей
Днес Луната от Скорпион образува кармичен кръст с планетите от Телец и със Слънцето от Водолей. Ще бъдете подложени на несгоди и изпитания, ще ви поставят в неблагоприятни условия на работа и живот не само шефове и колеги, но и тези, които обичате и цените. Ще се наложат болезнени решения и преустройства в работата и в личния ви живот. Започват промени.
Риби
Днес интуицията ще ви отведе при точните хора. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Не оставайте в нехармонична и вредна среда, където претенциите към вас са повече от обещаните екстри. Контролирайте апетита, не влизайте авантюри, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Приключете с обещаните задачи и проекти, които ще ви донесат пари и популярност.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Февруари 2024 година