Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Направеното от Диона било свинщина

„Това, което е направила Диона - да шофира след употреба на дрога, е свинщина!“ Това каза за „България Днес“ „летописецът на фолка“ Стефан Цирков. Актьорът от Хасковския театър, автор на най-скандалното четиво за българския попфолк- „Империята „Пайнер“, е категоричен, че „ако у нас има законност, Диона трябва да си понесе наказанието“.
Бившият на Петра обаче посочва и огромната разлика между сегашните попфолк звезди и легендите на попфолка, стартирали кариерата си през 90-те. „Нито Глория, нито Камелия са употребявали наркотици. То тогава нямаше. Алкохол имаше, но те не близваха и капка. Доколкото знам, не консумират алкохол и досега“, твърди авторът на текста на незалязващия хит „Хищна хиена“.
„Всички приказки за това, че са пиели и са к... ви, са пълна лъжа!“, разпръсква градските легенди познавач №1 на чалгата от зората на нейния възход. В предизвикалото си обаче „шок и ужас“ четиво от далечната 2011 -а Цирков описва една малко по-различна картина на нравите в тези среди. Днес обаче Цирков признава, че „става въпрос не у за документален роман, затова си е позволил и художествена измислица в романа.
Актьорът писател, който в момента твори втория си „вулгарен роман“ - „1983“, но още не издава подробности от него, защото бил „фаталист“, е твърдо убеден, че мегазвездата на попфолка е Глория. На второ място в неговата класация е Галена.
„Тя може да си позволи всичко, защото е много, много голяма!“, възхищава й се Цирков. Дори и разделен отдавна с Петра, той си остава най-големият й фен. Затова му се струва изключително несправедливо, че певицата, която от години живее в Кипър с втория си съпруг, не е поканена да участва в концерта на светилата от златните години на попфолка, планиран за началото на март в София. /хотарена

Публикувана на
04 Февруари 2024 година