Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Откъде са й парите на Джулка

Макар Джулиана Гани все още да не е разкарала актуалната си изгора – полицая Теодор Гецов, във връзката им далеч не всичко е розово, както вероятно мнозина си го представят.
Към днешна дата двойката е на почивка в Кения, но преди това са имали грандиозен скандал, по време на който се е стигнало дори до размяна на крошета. За да дразни полицая, Джулка се е снимала дори в разголена фотосесия с друг мъж – бодибилдъра Йоан Драганов.
От близкото й обкръжение издават, че има много труден характер и тормози Теодор с постоянни скандали. Не спирала да му натяква, че е „пълен дрипльо“ и няма възможност да поддържа високия й стандарт на живот. За да води жена си ежемесечно по езкотични почивки, ченгето затънало в кредити. Едва ли за някого ще е изненада, ако в скоро време Джулиана разкара Теодор и намери следващата си любов. Нейни приятели доверяват, че раздялата им е въпрос на седмици.
Пловдивчанката пък се хвалеше, че разполага с наследство от покойния си баща, който бил много богат арабин. Той еот Бейрут, прекарал живота си в Италия и Абу Даби. Оставил на дъщеря си над 1 млн. долара и отделно доста имоти. Имал апартаменти в центъра на Пловдив които давал под наем, твърдеше преди време майката на Джулиана – Екатерина.
Силиконката започна кариерата си като еротичен модел. Не била навършила пълнолетие, когато станала танцьорка на пилон в пловдивски клуб, откъдето си докарвала много добри пари. /клюкибг

Публикувана на
04 Февруари 2024 година