Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 3140 пъти

ОВЕН
Днес постепенно се включват в действие скритите резерви. Започвате с нещо дребно, а до вечерта вече сте изградили цял един замък от идеи и възможности. Старото си отива, нещо ново се задава на хоризонта и може да промени из основи живота ви. Не се отказвайте от предложения за работа и покани за съвместен проект. Започнете ремонти, подгответе се за новото, което идва.
ТЕЛЕЦ
До обед се случват събития, които преливат чашата на нечие търпение и до вечерта ситуацията корено се променя, налагат се нови правила в отношенията и старата програма престава да действа. Трудно ще се водят преговори, ще се налагат мерки от позиция на силата, ще започнат ремонти и преустройства у дома и на работното място, които ще изискват и нова работна структура.
БЛИЗНАЦИ
Този ден изисква активно да се включат резервите. Ще се наложат и непредвидени разходи, ще се планират ремонти и преустройства у дома и на работното място. Не се съгласявайте само вие да плащате сметката. Родените в първата декада са затруднени от собствените си деца и родители. Луна и Сатурн сключват тежки спектри със Слънцето ви. Някой ще види на сън решението на проблема.
РАК
Символ на деня е съзиданието и градежа. Сега е момента да се планират и организират базови проекти и дейности, които ще подобрят начина ви на живот и ще ви помогнат да напреднете служебно или да започнете нова и паралелна дейност. Започнете с реорганизациите, с привличането на ресурси, хора и капитали към пряката си дейност и амбиция. Не оставайте нищо за последния момент.
ЛЪВ
Ден на мечешките услуги. Не се намесвайте в чуждия живот и избор, дори и да имате голямо желание да помогнете. Не споделяйте проблемите си, не приемайте чужди съвети или помощ. Всичко може да се обърка и да излезе от контрол. Но с напредването на деня се намира точния и балансиран подход и се отива към ремонт на връзките. Стъпвате на нова база в отношенията.
ДЕВА
До обед командвате парада, но след това губите позиции и позволявате на някой да действа от ваше име или в желаната от него посока. Личните ви начинания се провалят и в следващите два дни ще ви е притеснено. Ще има опити да ви се ограничат пълномощията, някои информации не стигат до вас, а това ще доведе до грешен подход и действие от ваша страна. Овладейте ситуацията.
ВЕЗНИ
До обед намирате своя спасителен остров, правите важни промени и заемате подсигуряващата ви позиция. Ще са ви нужни защити и подкрепа, от обед агресивни фактори се струпват около вас и ще създават проблеми в следващите два дни, в които Сатурн и Луна ще ви гледат в рискови аспекти. Трудно ще се разбирате родители и деца, а и с партньора може да имате несъгласие и търкания.
СКОРПИОН
Събуждате се с прозрението как е добре да се постъпи в една трудна и сложна ситуация на избор. Вече сте избрали основата, на чиято база ще градите новите си отношения и връзки. Някой се жени, а друг взима решение за преминаване на нова работа и позиция. В този ден се включват скритите ни резерви. Не се страхувайте, всичко предприето ще получи защита и обезпечение.
СТРЕЛЕЦ
Днес много неща и отношения ще останат в миналото. Започват промени, които бързо трябва да яхнете, за да постигнете близки и далечни цели. Луната навлиза в Стрелец и сключва пречупващ аспект със Сатурн. Децата тръгват по свой път, къса се нишката в отношенията с родителите и всеки сам трябва да си поеме отговорностите независимо на каква възраст е. Не се обръщайте повече назад.
КОЗИРОГ
Ден на промени и рокади, които ще отворят път към нови отношения, ще променят работата и бизнеса ви и ще пренаредят личния ви живот. Време е да се направи болезнен избор, да се започнат ремонти и преустройствени дейности, които ще помогнат на семейството и децата и ще ви осигурят комфорт. Ден на съзиданието и градежа. И сексуалната ви енергия бележи пик на възход.
ВОДОЛЕЙ
Този ден окончателно ви разделя от миналото, от някои присъствия и връзки. Ще получите вдъхновение и прозрение къде ви е мястото и къде повече не може да се продължава като работа и начин на живот. Днес и утре предстоят промени и пътувания, които ще определят една нова посока и ще отворят пред вас нови хоризонти. Не се обръщайте назад, приемете новите оферти.
РИБИ
Сутринта късметът следва родените в третата декада, но към обед започват промени, които ще се отразят негативно на плановете и намеренията ви. Появява се неприятен дразнител и обстоятелство, което ще доведе до коренна промяна в плановете ви за следващите дни. Ще се наложат пътувания и разместване, което на първо време ще ви затрудни, но след това ще въздъхнете с облекчение.

Публикувана на
04 Февруари 2024 година