Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Анита на Рачков с ново лице

Бившата любима на Димитър Рачков е станала трудна за разпознаване. Само за една година, откакто популярният актьор й показа вратата, плеймейтката Анита е успяла буквално да си смени лицето. Тя се е подложила на серия пластични операции.
Който си направи труда да разгледа стари снимки на Анита, няма как да не забележи огромната разлика във вида й преди и сега. Това, което прави много силно впечатление, е, че драстичните промени в бившата плеймейтка са настъпили след раздялата й с Димитър Рачков.
Както често става, първото, на което Анита е посегнала във външния си вид, е носът. В момента той е силно скъсен и изтънен, почти пред изчезване, както напоследък е модерно в някои специфични групи от населението на страната ни. Затова пък скулите й изглеждат издути като нажилени от оси. От пръв поглед личи, че над тях също са се трудили специалисти по разкрасяването, които са се престарали, не без знанието на клиентката си. Устните на бившата моделка също са издути до крайност и заемат неестествено голяма част от лицето й. Брадичката й е различна в сравнение с преди, доста по-изпъкнала.
Преди дни плеймейтката съобщи, че била сгодена за американски инвеститор със странното име Нико Еврика Бец. Миналия вторник тя показа в социалните мрежи снимки с него от Амстердам, които коментира с думата „аморе”.

Публикувана на
05 Февруари 2024 година