Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6820 пъти

Овен
Родените в първата декада днес ще получат финансова и интелектуална инжекция. Идват ви чудесни идеи, намирате начин да ги финансирате и реализирате на практика. Нищо да не се протака Днес е важно да пресечете финалната линия, да получите одобрение на проекти и замисли и да стъпите на сигурно с уредено финансиране. Не си отвличайте вниманието със странични неща.
Телец
Днес е важно да стигнете до края на поне едно от начинанията си. Уредете права и документи за ползване, узаконете производства и регламенти на работа. Не се съобразявайте с чуждо мнение, то ще прокарва условия изгодни за друг. Може да се наложи да чакате по опашки, но до края на деня поне една задача е добре да отметнете и уредите. Не допускайте трети лица в отношенията си.
Близнаци
Меркурий навлиза в хармоничния ви Водолей и идва в съвпад с Плутон. Аспектът генерира мощна енергия насочена към родените в първата декада. До вечерта може да решите спор и проблем, който отдавна ви мъчи. Намирате търсеното решение и подкрепата за всичко, с което се захващате. Днес стигате до финала на преговори за работа или за финансиране, получавате екстри и отстъпки.
Рак
Днес се прави първата копка към промените идващи с новата епоха. Меркурий навлиза във Водолей и е в съвпад с Плутон. Аспектът дава огромна сила за преговори, може да се защити успешно колективното мнение и желание и да се извоюват права и свободи, за които отдавна се говори, но нищо не се получава и прави. Може да поставим ултимативно и условията си за Шенген.
Лъв
За родените в първата декада ще има моменти на открит натиск и манипулация да постъпят по начин, който е определен отгоре и спуснат от хората, от които зависите. Не се отклонявайте от целта, която сте определили и договорили в миналото. Колкото и да е трудно не се отказвайте от амбициите и целите си. В този ден за вас върви тестова програма докъде може да стигнете.
Дева
Днес от няколко страни ще има опити да ви отклоняват от целта, да ви вкарват в паралелни схеми и да ви насочват в неизгодна за вас посока. Не променяйте тактиката и не поемайте нов ангажимент докато не изпълните поетите в миналото задължения. Някой опитва да стовари цялата работа и отговорност на вашата глава. Бъдете твърди, нека всеки сам си реши проблема.
Везни
Ден на загуби, които може да превърнете в преимущества. Съдбата опитва да ви отнеме една възможност за работа и действие, предлагайки нещо друго насреща. Колкото и да ви е трудно запазете и двата варианта. Силата ви е в това, че в тези дни имате изключителна работоспособност и може да поемете повече натоварване от преди. Не изпускайте юздите и на двата коня от възможности.
Скорпион
Меркурий навлиза в нехармоничния ви Водолей и се оказва в прегръдките на Плутон. За родените в първите дни на зодията се очертават проблеми в бизнеса и имотното обезпечаване. Може да се наложи да водите дела и да разделите собственост. Нищо ново да не се започва. Искайте срок за размисъл и за консултации със специалисти. Не се отклонявайте от поставените задачи за деня.
Стрелец
Днес стигате до отдавна търсения и желан финал и може да подпишете изгодни договори. Край с преговорите, с лутането и с колебанията накъде да се тръгне и какво да се избере. До вечерта постигате поне една важна цел и си отдъхвате преди да подгоните следващите си амбиции и цели. Сега е момента да се окопаете на стабилизираща позиция в бизнеса и в обществото.
Козирог
Днес Меркурий напуска Козирога и навлиза във Водолей. Използвайте момента да финализирате подготвените сделки, да подпишете анексите към договорите и да си осигурите нужното финансиране и покровителство. Може да прехвърлите и някои непосилни отговорности на децата, на близки и партньори. Родените около 10 януари си променят мнението и може да сменят агресията с любов.
Водолей
Меркурий навлиза във Водолей и се среща с Плутон. За родените в първата декада започват генерални преустройства и възможности да намерят по-добра работа, да стартират нова дейност и да решат имотните си проблеми и дела. Днес лесно ще постигнете целта, която гоните от доста време. Може да получите и финансиране на новата си програма в делови и личен план.
Риби
Ден на фатално привличане, особено в любовта. Изкушенията ще са на всяка крачка, ще срещате изкусители и сами ще изкушавате. Влизате в ролята на Червената шапчица, не се отклонявайте от избраната пътека и всичко ще е наред. Каквото и да ви предложат спомнете си миналото и родителската заръка и не пристъпвайте обещанията си. Ден на поредните житейски уроци.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Февруари 2024 година