Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи проблеми

Видяна: 5060 пъти

Овен
Ден за разговори с капацитети в нужната ви област. Посетете личния си лекар, адвоката си или друг специалист, който да ви насочи в правилната посока и да ви помогне да излезете от лична криза. Не се препоръчват колективни участия и съвместна работа. Където се съберат повече хора ще прескачат искри и работата няма да върви. До утре на обед сте в рисков професионално период.
Телец
До обед енергията ни се губи в безсмислени спорове и безцелни разговори. Неблагоприятно за провеждане на събрания и съвещания. Колкото хора се съберат на дадено място, толкова и мнения ще има. Всеки ще държи на своето и няма да се вземат нужните решения. За следобед насрочете среща с капацитет в желаната област. Разговорите на четири очи ще са ползотворни и успешни.
Близнаци
Днес конкуренцията е убийствена и се стреми да ви ограничи правата и територията на влияние. Ако планирате събрания на екипа всички може да застанат срещу вас и да ви окажат натиск. Ако се налага да водите преговори, уредете си срещи на четири очи с всеки от участващите в начинанието. Нужна е максимална дискретност, особено ако някой ще бъде поставен в по-неглижираща позиция.
Рак
Ден на разнобой. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има. Събранията се превръщат в една говорилня и се губи ценно време. Ще вървят успешно само двустранните разговори и преговори. Потърсете капацитет за съвет, търсете мнението на специалисти в интересуващата ви област. Погрижете се и за здравето си, тенденцията е към болки в ставите.
Лъв
Родените в третата декада ще постигнат целта си, ако се абстрахират от колективните игри и насочат усилията си само в посока на личния си интерес. Не е ден за събрания, с никого не може да се разбереш, но ако направите лично посещение и двустранна среща с важните за вас хора ще уредите всеки проблем и спорен въпрос. Ден за среща с треньорите и с нужните ви специалисти.
Дева
До обед сте в плен на колективните порядки и безпорядки. Където се съберат повече хора ще има конфликти и нищо важно няма да се реши и приеме. Но следобед късметът и успехът ще ви следват, ще се измъкнете от неприятни дела и зависимости, ще уредите всяка своя работа и проблем. Навлизате в силен и творчески период. За следващите два дни насрочете важните за вас срещи и преговори.
Везни
До обед преливате от пусто в празно, особено ако участвате в колективни инициативи. Но за следобед планирайте директни разговори и срещи с нужните ви специалисти в делови или здравословен план. Ден за среща с учителите и с хората, на които вярвате и с които може да направите печеливша делова комбинация, да работите и печелите повече при съвместни дейности и творчески начинания.
Скорпион
Един от критичните дни за месеца. Лесно се влиза в преразход на сили, средства и чувства. Неблагоприятно за събрания и за срещи на екипа. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Препоръчва се пост и въздържание, особено в секса. Планирайте срещи със специалисти в нужната ви област и с учителите на децата. Отложете за утре съвместните инициативи.
Стрелец
Родените в третата декада да не участват в спорове и да не споделят идеите си пред екипа. Вероятни са кражби на интелектуален труд и опити да се навлезе в личната ви територия на работа и влияние. Не приемайте на доверие и чуждите идеи, без да сте ги проверили и сондирали с шефове и партньори. Желателни са двустранни срещи с лекари, учители, адвокати и треньори за съвет.
Козирог
До обед с никого за нищо не може да се разберете. Всеки гледа нещата от собствената си камбанария и не е склонен на компромиси. Затова следобед промените подхода и си насрочете само двустранни срещи с приятели, адвокати, партньори и лекари. Добре е да направите смени и промени, които ще ви осигурят нужния комфорт. Потърсете нови хора за бъдещите си проекти и начинания.
Водолей
Опасен ден, в който хората излишно се суетят и хабят енергия в безполезни и даже вредни неща и занимания. Не се препоръчват участия в събрания и съвместни дейности, както и оперативни намеси по отношение на кости и стави. Посетете лични лекари и специалисти в нужната ви област, потърсете капацитет за съвет и не бързайте да правите промени без заключения от вещо лице.
Риби
Днес не ви е мястото там, където се е събрала агресивно настроена тълпа. Може да пострадате при безредици и да се окажете виновни за чужда вина. Не участвайте и не се изказвайте на събранията на колектива. В този ден може да се окажете бялата лястовица в ятото или черната овца в стадото. Каквото отложите за утре ще ви донесе ползи, късмет и значителни приходи.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Февруари 2024 година