Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е успешен ден

Видяна: 4680 пъти

Овен
Днес реката на вашите възможности стига до преграда и бент, с които трудно ще се справи. Ще срещате съпротива на всяка крачка, но до вечерта ще намерите изход и ще продължите напред. Случващото се в този ден е проверка на това докъде може да стигнете. Ще помагат приятели и близки, инициативите ви ще бъдат поети от тези които ви ценят и обичат. Не се оказвайте от нищо.
Телец
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Мобилизирате силите си и тези на семейството и екипа и свършвате много добра работа. Ден на реката, която събира сили от различни извори и потоци. Ще ви помагат хора, които задълго ще останат във вашата орбита, ще ви бъдат полезни с работа, съвети и духовна подкрепа. Застанете на старта и действайте.
Близнаци
Днес всичко може да се уреди и да потръгне в желаната от вас посока. Подновете контакти, обединете сили и ресурси с доказани партньори и ще постигнете целта си. Днес преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само фиктивни или в ума ви. Подпишете нови партньорски договори, уговорете цени на стоки, услуги и доставки. Едно пътуване ще ви отведе на точното място.
Рак
Днес и утре Луна, Венера, Марс и Меркурий от Козирог ви гледат в опозиция. Ще срещате спънки и проблеми на всяка стъпка, но с подходящите хора и екип може да преодолеете всяка преграда и да реализирате съвместните си проекти. Проблемът е, че ще трябва да се откажете от някои свои амбиции и желания. Другите ще искат от вас да направите тежки компромиси, за да получите подкрепата им.
Лъв
Тенденцията на този ден е всичко да тръгне като по вода. Активизирайте се максимално, търсете приятелска и роднинска подкрепа и може да стигнете далече в замисли и решения. Денят е благоприятен за сключване на нови договори, за старт на нова бизнес инициатива или съвместна програма. Като реката събирате сили от различни потоци, помагат ви тези, които вървят редом до вас.
Дева
Днес сте в стихията си, може да получите изгодно предложение и да подпишете дълготраен, стабилизиращ и перспективен договор. Намирате средата, в която ще се чувствате желани, добре приети и подсигурени. Ден на реката, а тя ще намери изход от всяко задържащо положение. Уредете си важни срещи и търсете спонсорска подкрепа по всички линии. Ще получите нужното.
Везни
Днес и утре Луна, Марс и Венера ви гледат в пречупващ аспект от Козирога. Не смесвайте работата с удоволствията и не започвайте интимни връзки с колеги. Ще пострада не само семейния ви живот, но и работата може да се обърка и да се наложи да търсите нещо друго в тези кризисни времена. Моментните удоволствия не си заслужават болката и цената, която ще платите.
Скорпион
Интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще усетите накъде духа вятъра на промяната и може да направите силен и обезпечаващ ход. Сега е момента да привлечете спонсори и съмишленици и да уредите нужното ви финансиране. Днес и утре сключвате успешни и обезпечаващи бъдещето ви договори. Не се отказвайте от преговори, приемете отправените предложения, дори и с редакция.
Стрелец
Днес пред вас има много възможни варианти, но е добре да реализирате този, който най-бързо и лесно ще ви отведе към целта и ще ви коства минимални разходи на сили и средства. Добре е да потърсите подкрепа от потенциални спонсори, да преговаряте с работодатели и партньори и да получите тяхното съдействие в посоката, която сте тръгнали. Кандидатствайте и за стипендии.
Козирог
Днес и утре са най-силните ви и успешни дни за месеца. Луната от Козирог прави стабилизиращ аспект с Юпитер от Телец. Уреждате изгодни сделки, намирате нужната подкрепа, финансиране и разбиране в нови и стари партньори. Ден на реката от възможности, която събира сили от много реки и потоци. Не се правете на герои, потърсете подкрепа и ще стигнете морето на големите си амбиции.
Водолей
Днес печелят общите усилия и съвместните действия на семейството и на групата, в която се изявявате. С помощта на приятели и близки ще намерите изход от всяко положение. Тенденцията е предприетото да тръгне успешно. Ще получите изгодни предложения и ще подпишете ползотворни и дълготрайни договори. Сключените в този ден съюзи ще издържат проверката на времето.
Риби
Ден на вашата родна стихия водата. Интуицията ви работи на пълен капацитет и ви води на точното място. Може да получите изгодни предложения и да влезете в нова делова и творческа среда. Подпишете нови договори. В следващите дни енергията ви стига критично ниски стойности и трудно ще се преборите за нещата, които искате. Сега е момента да се действа.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Февруари 2024 година