Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 4640 пъти

Овен
До обед се лутате в странични ангажименти и енергията ви се губи в семейните проблеми. Денят е добър за преговори с роднини по имотните и наследствени дела. Намерете общ език, търсете начин да предложите най-добрия и устройващ всички вариант. До вечерта може да получите обещанията, които чакате и в следващите дни да стартирате важните съвместни инициативи и дела..
Телец
Важното уредете до обед. Препоръчват се участия в брокерски сделки и преговори с роднини по имотните и наследствени дела и делби. Може да намерите и уредите отдавна търсеното и чакано жилище. Някой намира и подходящото ателие или база, в които да развива паралелен бизнес и нов предмет на дейност. Направете огледи на място, не използвайте посредници. Вечерта е рискова.
Близнаци
Използвайте колективната и семейна сила и ще получете подкрепата, която ви е нужна. Някой урежда наемни отношения или имотен спор, а друг вече влиза във владение на наследството си. Добре е да влагате пари в недвижима собственост, да подсигурите бъдещето си и това на децата. Ще намерите и мястото, в което да развивате таланти и дейности. Само, който не опита няма да успее..
Рак
Денят е тежък и конфликтен за родените в третата декада. Може да ви поставят ултиматуми не само колеги и приятели, но и роднините и децата. Попадате в капана на неравностойните връзки, трудно ще запазите позицията си, ще се наложи да отстъпвате по всички линии, но по-болезненото е, че ще трябва да отстъпите и в имотно отношение, ако се налага да се делят наследства и пари.
Лъв
Ден на заземяване, лесно може да уредите собственост и да влезете във владение на имот. Време е да решите споровете с роднини по отношение на наследствени дела и делби. Някой намира и нова база, на която да развива и разшири бизнеса си. Вложете спестеното в недвижим имот, участвайте в брокерски сделки и ще имате ползи. Нищо важно не отлагайте за утре, ще се провали.
Дева
Един от най-силните ви и успешни дни в посока на кредитиране, на имотни и наследствени дела и делби и на сделки с недвижима собственост. Може да намерите и нова база, в която да развивате паралелен бизнес и да не зависите от странични фактори в кризата. Вложете в имот спестяванията си. Направете лично огледите на терените, в които смятате да се внедрите. Не ползвайте посредници.
Везни
Днес проблемите са повече за родените в третата декада. Денят е добър за сделки с недвижим имот, но за вас точно там ще е проблема. Отлагайте срещите с роднини, ако не сте съгласни с условията, които предлагат. Не правете компромис, после ще се ядосвате. Но, ако се чувствате господари на положението поставете ултиматумите си. Днес всичко при вас ще се решава с агресия.
Скорпион
Ден за преговори с роднини по имотните дела и делби. Родените в първата декада ще трябва да направят и нежелани компромиси, но да се сложи край на една семейна и родова сага. Луна, Меркурий и Плутон ви гледат в пречупващ аспект от знака на Водолея. Някой е пред скъсване на отношения, а друг планира преместване на ново място. Нищо важно да не се отлага за утре.
Стрелец
Днес всеки старт ще е успешен. Добре е да се отвори нова фирмена дейност или да се поднови такава. Рекламирайте се, направете промоции, участвайте в спонсорски инициативи и уредете имотен спор. Нищо важно не отлагайте, утре няма да имате поглед в ситуацията и важната за вас информация ще бъде скривана или изкривявана. Ще ви се стовари на главата и чужда отговорност.
Козирог
Днес продължете с натиска от вчера и може да подпишете изгодни договори. Препоръката е да се уреждат имотни и наследствени дела, да се преговаря с роднини и да се търси компромисен вариант за разделяне или ползване на терени. Родените в третата декада ще получат букет от емоционални моменти, ще преминават от агресия в любов и дано се разберат с всеки по пътя си.
Водолей
Днес се замислете за подходящата база, в която да се развивате в бъдеще. Денят е благоприятен за сделки с недвижим имот, за уреждане на наследствени дела и делби и за постигане на споразумения за ползване с роднини. Включете се и в брокерски дейности, които ще ви донесат доходи или ще помогнат да намерите търсения имот. Всяка инициатива ще е успешна.
Риби
Основната ви работа днес нека е свързана с имотните дела. Капарирайте имот, ако ви е харесал. На прага сте на изгодна сделка, уреждат се наследствени дела. Картите се пренареждат и ненужното за един се оказва ценно за друг. Приятел заминава за чужбина и ви оставя имот за грижа и стопанисване, а ако сами се готвите за живот в чужбина, обезпечете родители и наследници.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Февруари 2024 година