Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои петък е труден ден

Видяна: 4080 пъти

Овен
В деня преди новолунието ни обгръща тъмнина, която прикрива истинските намерения, пречи на ориентацията и позволява на хора от рисковия контингент да ни провалят инициативите, да ни ограбват и провокират. Съветът е да не започвате нищо важно, но с успех може да приключите с обещаната работа. Спазвайте диета без много течности, за да се изхвърли шлаката.
Телец
В деня преди новолунието в нехармоничния ви Водолей може да изпаднете от една класация и да се почувствате по някакъв начин предадени и ощетени от близки и приятели. Много неща ще се правят на тъмно и ще се скриват от погледа ви. Конкуренцията се обединява, но и близките са склонни да премълчават някои неща, които болезнено ви засягат. Нищо ново да не се започва.
Близнаци
Тъмнината на приближаващото новолуние, прикрива някои намерения и контакти, за които не искаме да се разчуе. Стъпвайте внимателно, не предприемайте рискови ходове и се подсигурете в няколко направления. Съдбата ще се намеси в критичен момент и ще ви извади от неприятна и непредвидена ситуация. Този ден поставя на проверка приятелските ви и семейни връзки.
Рак
В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Пророчествата се лъжливи и трудни. Тази вечер се чества Новата година по китайския календар, която ще се управлява от дървения Дракон. Предстои пренастройка на ценностите. В такава година дракона на личните ни амбиции трябва да подхожда и работи внимателно с огъня, за да не подпалим и собствената си черга.
Лъв
Тази нощ с новолунието във Водолей започва китайската година на дървения Дракон. Този ден ви носи криза в отношенията, проблеми с родители и деца, неприятности с документи, такси и вложения. Нищо важно не започвайте, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Каквото загубите трудно ще си върнете. Вечерта се приберете навреме у дома, не замръквайте на чуждо място.
Дева
Луната навлиза във Водолей и върви към новолуние. Трудно ще се разберете с близките и децата. Отношенията ви са неравностойни, някой опитва да ви притиска или да ви отнеме влиянието и действията в определена област. Ще се окажете на неподходящото място в неподходящ момент. Някой ще опита да стовари на вашата глава своите грешки и дейностите, с които не се е справил.
Везни
Новолунието във Водолей е рисков момент, но за вас в тази тъмнина проработва третото око и получавате свръхсетивни информации, които може да ви помогнат да вземете правилното решение и да разделите още утре приятелите от враговете. Утре навлизаме в годината на дървения Дракон, а той ще ни научи внимателно да боравим с огъня и с енергиите, за да не подпалим собствената си черга.
Скорпион
Днес тъмнината е заела сърцето и душата. След полунощ тази вечер предстои новолуние във Водолей, което отваря вратите пред новата година на дървения Дракон по китайския зодиак. Денят ще протече с конфликти и проблеми, с възможности за раздели, изневери и прекратяване на отношения. Днес преминаваме на нова навивка на развитие, помислете какъв багаж ще вземете със себе си.
Стрелец
С приближаващото тази нощ новолуние във Водолей навлизаме в годината на дървения Дракон. В момента се отварят енергийни портали, започват да действат нови закони и не се препоръчва да правите важни крачки в такава несигурна ситуация. Изчакайте да се види кои пътища ще се отворят и кои ще се затворят. Съдбата ще ви подкрепя и по някакъв начин ще елиминира вредни присъствия.
Козирог
Днес енергията е на нулева позиция преди новолунието в съседа ви Водолей, което ще отвори пътя на годината на дървения Дракон по китайския зодиак. Нищо ново да не се започва, защото може да потъне в плаващите пясъци на промяната. В момента едни врати се затварят, а други се отварят пред нас. Не се знае още кои ще са печелившите варианти, затова останете в пасивно изчакване.
Водолей
Луната е в сянката на предстоящото новолуние във вашия знак. Родените около 10-и февруари са в слаба енергийна позиция. Лесно може да ви излъжат и манипулират. Още в първите часове на утрешния ден ще се покаже зората на вашите надежди и бъдещи успехи. Започва годината на жълто-кафявия дървен Дракон по китайския зодиак. Вече се чувства огнения му дъх, чакайте промени.
Риби
Днес е един от най-тежките ви дни в сатурновата ви дупка. Предстои новолуние в съседа Водолей, на което ще посрещнем новата година на дървения Дракон по китайския зодиак. Пременят се властите и законите, идват нови хора в живота и работата ви, ще се окажете притиснати от непредвидени обстоятелства. Нищо ново да не се започва, спазвайте диета, ограничете контактите.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Февруари 2024 година