Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Съпругата на удушения Пейо кротка в килията, не я допускат до майка й

Съпругата на убития Пейо Габриела вече 9 дни е в ареста на „Г.М. Димитров”. За разлика от майка си Красимира, която при задържането й, изпадна в истерия, тя приема спокойно лишаването й от свобода и не създава грижи на надзирателите. Двете са в различни килии.
Според психолози, младата жена има високо мнение за себе си и смята, че заслужава повече от живота. Тя не е имала проблеми със създаването на любовни връзки, но е очаквала от своите партньори много. Те не са задоволили нейните потребности и е изпитала силно разочарование. Именно това е провокирало да мисли за убийство, коментират психолози.
Любопитно е, че начинът, по който е умъртвен Пейо, напомня забранената от международно право гарота - инструмент за удушаване, който представлява специално пригоден за целта стол с висока облегалка, към който се фиксира тялото на жертвата, докато палачът затяга със специални ръкохватки примката около врата на осъдения. В случая е използвана шофьорската седалка на автомобила на Пейо и най-вероятно въже, с което от задната седалка е душен.
Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а след това пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо – Габриела и майка ѝ.лупа

Публикувана на
09 Февруари 2024 година