Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Пред развод ли са Хейли и Джъстин!?

Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си: моделът дори иска да се разведе, съобщи изданието In Touch Weekly. Според запознати причината е, че на Хейли ѝ липсва лично пространство, а съпругът ѝ изисква твърде много внимание от нея.
"Джъстин е обсебващ и разчита до голяма степен на нея за своето емоционално и психологическо благополучие", казва източникът. Според него Хейли вече е достигнала критичната точка. В социалните мрежи на двойката обаче това не може да се каже: съпрузите продължават да публикуват съвместни снимки, на които изглеждат доста щастливи. Вътрешният източник обаче твърди, че всичко това е в името на "една красива илюзия", предаде БГНЕС.
Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г., а през 2016 г. имат кратък романс. След като скъса с Хейли, Бийбър се върна при любовницата си Селена Гомес, с която по това време беше скъсал и след това възобновил връзката си. След като Бийбър и Гомес се разделиха окончателно, Джъстин отново започна да се среща с Хейли. През 2018 г. стана известно за годежа им, а още няколко месеца по-късно те се ожениха.
Романсът на Джъстин и Хейли предизвиква много полемики в интернет. Хейли постоянно се задява със Селена Гомес, обвинявайки я, че уж е причината за раздялата им. Самата Гомес заяви, че след раздялата с Бийбър е била депресирана и се е сблъскала с психически проблеми. Самите Селена и Хейли отричат каквато и да е вражда.
В момента Селена се среща с музикалния продуцент Бени Бланко, за което също е критикувана.
Джъстин Бийбър също говори за нервния си срив след брака си с Хейли, тъй като според него е имал различни очаквания. Въпреки това той признава, че съпругата му го подкрепя много, определяйки я като "близък приятел". /телеграф

Публикувана на
10 Февруари 2024 година