Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 4860 пъти

ОВЕН
Днес се задава нова програма. До вечерта Луната попада в ограничаващата прегръдка на Сатурн. Трудно се преодоляват комплексите от миналото, не създавайте такива и на децата. Отношенията с родителите зациклят, не се дръжте ултимативно. Доверете се на усещанията си за полезно и вредно и не посягайте към това, което е неприятно за тялото и сетивата. Спазвайте диета.
ТЕЛЕЦ
С новолунието във Водолей стартира новата година на дървения Дракон по китайския зодиак. Денят е слабо енергиен, не започвайте нищо важно и не поемайте тежки ангажименти. Внимавайте в приятелските връзки, не се дръжте агресивно и ултимативно. Денят е добър за пречистване, за диета и ограничения на всички нива. Направете разбор на връзките, откажете се от всичко вредно.
БЛИЗНАЦИ
Внимателно наблюдавайте случващото се и ще разберете къде ви е мястото и от къде трябва да бягате и да се изнесете. Жестовете говорят, усещате какво е полезно или вредно за вас и за бъдещето на връзките ви. Направете равносметка, край с вечните компромиси. Днес и храната се избира по усет и чувство. Не яжте каквото не ви се яде и останете с тези, които са ви на сърце.
РАК
Днес е важно да се доверите на интуицията. Ако още със ставането изпитате желание или афинитет към нещо непременно го вземете и уредите, а ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. За вечерта са вероятни конфликти между поколенията. Старите не отстъпват, младите настъпват. За родените в първата декада се отварят нови пътища и варианти.
ЛЪВ
С новолунието във Водолей навлизаме в годината на дървения Дракон. Съветът е да бъдете по-внимателни с огъня , за да не подпалите и собствената си черга. До средата на март в знака на опозицията ви Водолея ще се съберат 4 планети, ще стане напечено, може да се очакват провокации и проблеми във връзките. Днешният ден показва от къде, от кого и от какво може да започнат.
ДЕВА
Денят е рисков за родените в първата декада. Следобед Луна и Сатурн ви гледат в опозиция. Трудно преодолявате комплексите и сте склонни да се съгласявате с чуждото мнение, дори и да не ви е приятно и изгодно. Днес и утре трудно защитавате позициите се и позволявате на околните да ви разиграват. Деца и родители са в конфликт и трудно правят компромиси. Дистанциите се увеличават.
ВЕЗНИ
Родените в третата декада се събуждат с важни прозрения и решения в тази сутрин. Новолунието в хармоничния ви Водолей фокусира погледа ви върху важните начинания. Направете разчистване на терени и сметки, постарайте се от утре да започнете на чисто във връзките. До петък ще се решите и на голяма промяна в любовта и секса. Направете инвентаризация на отношенията.
СКОРПИОН
Навлизаме в годината на дървения Дракон по китайския зодиак. Който пали огън и създава конфликти ще подпали и собствената си черга. Денят е тежък за родените в третата декада. Не взимайте важни решения, спазвайте диета, откажете се от вредни навици и привички и смирете гордостта. Бъдете готови да приемете другата гледна точка, изгладете различията на всички нива.
СТРЕЛЕЦ
Още със ставането днес се доверете на усещанията и тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже къде за вас е добрата, полезна и изгодна посока и къде не бива да стъпвате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Правете планове, но нищо важно още не започвайте. Препоръчва се диета.
КОЗИРОГ
Днес е важно да намериш нови защити и репери в променящата се обстановка. Налага се да решавате болезнен проблем с родители и деца. Луната е в прегръдките на Сатурн-строгият родител. Не правете на децата си това, което не искате да ви се случи на вас след време. Опитайте да разберете другата гледна точка и не бързайте да поставяте ултиматуми. Трудно извоюваме личната си свобода.
ВОДОЛЕЙ
В годината на дървения Дракон съветът към всички е да сме внимателни с паленето на семейни и междусъседски войни, за да не подпалим и собствената си черга. Бълващото огън дърво се самозапалва, подклажда стаените в миналото вражди и конфликти, от което страдат най-близките до него. Днес спазвайте диета и не взимайте важни решения, помирете се с близки и немного близки.
РИБИ
Днес сте разсеяни и мудни, всичко ви отегчава и изморява. Не приемайте на юнашко доверие нищо предложено, кой както може ще се опитва да ви въздейства и вкарва в капана на неравностойни и губещи отношения. Не правете и не приемайте предложения, не играйте хазартно. Не планирайте тежки физически натоварвания. Спазвайте диета. Днес преминаваме на нова навивка на развитие.

Публикувана на
10 Февруари 2024 година