Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Нарязаната с макетно ножче Дебора се пусна разголена, запя с чалга певица

Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в инстаграм. В същото време момичето за пръв път публикува обща и снимка с майка си в социалните мрежи. Двете жени сияят и гледат смело напред.
Под снимката Дебора написа "Мамо" и сложи сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва огромна подкрепа, защото видно и двете вече са щастливи. Майка и дъщеря се опитват да оставят зад гърба си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се подкрепят взаимно. Освен милата семейна снимка Дебора отново показа хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче.
Дебора е вече във видимо по-добро състояние и направо грее. Случаят "Дебора" влиза в съда в Пловдив, където бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче. Държавното обвинение подпука сочения за касапин за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см.
Дебора и Лидия избухнаха с общата им песен "Разбити мечти", която мина 1 млн. гледания. До записването на парчето се стига, след като Галин предлага на Дебора да направят песен, а после звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, но Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като разбира за идеята, Лидия веднага се съгласява.
Да няма страх и да няма нито една насилена жена повече - това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче показа раните по бедрата и гърдите в клипа на песента. /хотарена

Публикувана на
10 Февруари 2024 година