Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Къванч Татлъту бяга от Турция, за да спаси сина си

Феновете на Къванч Татлъту са силно озадачени. Журналистът Мехмет Юстюндаг съобщи, че един от най-популярните актьори в Турция е решил да напусне родината си. Заедно с жена си Башак Дизер и сина им Кърт Ефе актьорът се мести в Лондон.
Известните съпрузи взеха това трудно решение в полза на своя наследник. Според Юстюндаг, Къванч и Башак смятат, че само в Лондон Кърт Ефе може да получи отлично образование.
Феновете на Татлъту не останаха доволни от това обяснение. Много почитатели на турския актьор решиха, че този ход не е свързан с желанието да се даде по-добро образование на наследника, а с опит да се скрие от любопитните очи. Не е тайна, че феновете на Къванч са възмутени, че той дълго време криеше лицето на сина си. Още повече, че жена му е подложена на истински тормоз в социалните мрежи.
Във всеки случай Татлъту и Дизер заминаха за Лондон през миналия уикенд. Само ден по-късно турският актьор отрече спекулациите за окончателно преместване в английската столица: „Новината, че бягаме от страната и се местим в Лондон за образованието на детето си, не е вярна. Не, ние не се местим. Моите филми, телевизионни сериали и рекламни проекти са тук и аз продължавам да работя тук. Освен това синът ми е само на 21 месеца. Не обръщайте внимание на тези новини. Най-добри пожелания. /труд

Публикувана на
10 Февруари 2024 година