Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Изневери на годеника си с баща му, не се знае кой е таткото на новороденото

Младата жена изневери на годеника си с баща му и забременя, а сега не знае кой от двамата е баща на нероденото й дете. На шокиращия случай гласност даде The Sun. "Направих най-голямата грешка в живота си и правих секс с бащата на приятеля ми. Сега съм бременна и не зная кой от тях е бащата на детето", започва апела си за помощ тя.
"Моят партньор е на 29 години, а аз съм на 28 години. Заедно сме от три години. Винаги съм се разбирала добре със семейството му и когато той отиде да учи за полицай, родителите му ме поканиха да живея при тях, за да не съм сама", споделя още дамата.
Тя добавя, че веднага се вписала в обстановката и започнала да помага с домакинските задължения и пазаруването.
"След месец започнах да забелязвам, че баща му ме наблюдава доста често, а когато ме погледнеше, усещах пеперуди в стомаха си.
Свекърва ми работи на странни смени като болногледачка и един ден установих, че прекарвам доста време с бащата на приятеля си. Тъй като последният ми липсваше ужасно много, незнайно защо започнах да си фантазирам за баща му.
Една петъчна вечер бяхме сами в къщата, а по телевизията даваха доста секси филм. Беше ми странно да го гледам с него, имах чувството, че сме двойка.
Когато стана време да си лягам, минах през банята и след това отидох в стаята си, надявайки се той да ме последва. Не можах да заспя и когато чух шум пред вратата си, станах да проверя какво се случва.
Пред мен стоеше свекър ми. Без никакво колебание го издърпах вътре и правихме страстен секс. Но веднага щом приключихме, магията сякаш изчезна и започнах да съжалявам жестоко, че изневерих на приятеля си.
На следващия ден говорихме с баща му и се разбрахме, че повече никога няма да позволим това да се случи. Изглежда и той се чувстваше толкова зле, колкото и аз. Но сега открих, че съм бременна и не мога да съм напълно сигурна кой е бащата. Не зная какво да правя", посочва в заключение тя.
Смайващите признания на младата жена шокираха мрежата. Мнозина я осъдиха за стореното, но тя отчаяно търси помощ!
Отношение по темата взе и експерт. Ето какво посъветва специалистът 28-годишната жена:
"Първо, трябва да решите дали искате да продължите тази бременност, преди дори да решите дали да споделите притесненията си с приятеля си или баща му. Ако сте решена да задържите бебето, може да направите ДНК тест след раждането, за да разберете кой е бащата.
Въпреки това, ако решите да родите това дете, имайте предвид, че може да стане така, че да го отгледате сама. Защото дори и да се опитвате да скриете изневярата, този вид семейни тайни често излизат наяве по един или друг начин.
Имате да обмисляте много неща и със сигурност би било полезно да обсъдите възможностите си със някой", категоричен е специалистът. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
10 Февруари 2024 година