Новина от категория България
Архив на публикациите

За какво Люси Дяковска ще похарчи 100 000 евро

След като стана Кралица на джунглата, Люси Дяковска добави към банковата си сметка 100 000 евро от немското риалити „Аз съм звезда – изкарай ме оттук“. Макар това да се случи едва преди няколко дни, вече има предположения къде и как ще използва наградата.
Припомняме, че певицата се прослави в Германия, а и по света като член на някогашната момичешка музикална група „Ноу ейнджълс“. Към днешна дата тя ръководи хотел в родния си Плевен, а и междувременно се е заела с възраждането на парк „Кайлъка“, като за целта откри в сътрудничество фондация. През последните години Люси има и други лични каузи – вечно усмихнатата певица е ангажирана със спасяването на бездомни кучета и борбата с глада.
Когато съобщиха името й като победител, Люси изкрещя на чист български „Мамо!“ и вдигна поглед към небето. Вероятно е изпитвала смесени чувства – радост от това, че е станала победител със зрителски вот и тъга от това, че на следващия ден се навършвали 4 години от загубата на майка й.
Риалитито, спечелено от 47-годишната певица до голяма степен наподобява „Сървайвър“ и се проведе в Австралия. За да стигне до финала и да грабне голямата награда, певицата трябваше да премине през редица препятствия и екстремни преживявания в австралийската джунгла като например да хапне тарантула, скорпион, смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи и свинска матка. Това бе част от менюто, сервирано й като последно изпитание.
Певицата се съревноваваше с 12 други популярни личности, сред които и такива с внушителна бройка последователи в социалните мрежи. Люси обаче спечели сърцата на зрителите и тъкмо с техния вот стана победител в „Аз съм звезда – изкарайте ме оттук“, когато на финала изборът бе между нея и популярния инфлуенсър Twenty4Tim
„Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми“, промълви на български певицата в шоуто, когато разбра, че е победител и избухна в сълзи.клюкибг

Публикувана на
11 Февруари 2024 година