Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Голямата любов на турска звезда с 23 години по-млада

Известният турски актьор Йозджан Дениз (51) покори жените по света с ролите си в множество сериали, но това не е единствената причина да бъде в центъра на медийното внимание. Бурният му любовен живот пълни колоните не само в турските вестници, но и във всички страни, където Йозджан е популярен. Наскоро той отново стана водеща тема на медиите заради втория си брак, който сключи с 23 години по-младата от него дизайнерка Самар Дагдар, родом от Иран.
Йозджан има зад гърба си тежък бракоразводен спор с актрисата и модел Фейза Актан, за която се ожени през 2018 г. Актьорът изглежда си пада по-млади партньорки, тъй като Фейза също беше 20 години по-млада от него.
Дениз се оказа в центъра на скандал, когато бившата му жена го обвини, че я е бил няколко пъти, а той категорично отрече пред полицията и съда. Като доказателство за твърденията си, Фейза представи болничен протокол, в който се посочва, че е с леки наранявания. След обвиненията на бившата му съпруга в насилие, се стигна до обрат и се появиха видеоклипове как тя удря Дениз и къса дрехите му пред дома им.
Бракът им приключи само 15 месеца след сключването му и в крайна сметка актьорът успя да отдаде отново сърцето си на красивата иранска дизайнерка. Според турските медии двойката е заедно от началото на 2021 г., а в края на януари миналата година сключиха брак.
„Избирам те и ще те избирам отново и отново, без пауза, без съмнение, в един миг. Ще продължа да те избирам в сто живота и сто свята и във всяка версия на реалността ще те намеря като мой съпруг“, написа Самар към една от сватбените снимки. Двамата не крият щастието си в любовта и споделиха в социалните мрежи няколко снимки и видеа от сватбата и медения си месец в Дубай.
По всичко личи, че тази двойка се радва на много любов, а дали наистина ще е любов за цял живот, предстои да разберем.
Самар Дадгар има магистърска степен по мода. Родена е в Иран през 1994 г. Първоначално учи в родината си, но по-късно семейството се мести в Европа и тя продължава обучението си на стария континент. Днес чаровната персийска избраница на турският актьор е успешна бизнес дама. Тя е основател и собственик на марката House Of Galus.труд

Публикувана на
11 Февруари 2024 година